Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félünk össze jönni. Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félünk össze jönni. Mit együnk? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Gondolom ismeritek a viber nevű chatelős alkalmazást. Most téli szünetben vallottuk be egymásnak, hogy tetszünk a másiknak, viberen. Viszont tuti az lesz, hogy ha élőben találkozunk, nem merünk egymáshoz szólni. Kérlek adjatok tippeket, hogy mitől bátorodjunk fel, és mit írjak neki viberen. Kérlek segítsetek!

2015. dec. 30. 21:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
✈ Házához mész,és elmész hozzá elmondasz mindent neki az érzéseidről,és 😏boldogság lesz😁
2015. dec. 30. 22:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Egyetek indiai ételt egy étteremben(márha ban ott ahol laksz). Az szerintem jó lenne. Finom is meg minden. Aztán meg beszélgessetek, csináljatok olyanokat amiket szerettek mindketten, menjetek sétálni. (főleg, ha Budapesten laktok, mert ez a város egyszerűen gyönyörű este. Fedezzétek fel. :D)

:)

Így nyelvtanilag, valójában és kombináltan is válaszoltam a kérdésedre. :D

2015. dec. 31. 07:40
 13/15 A kérdező kommentje:
De nem értitek, hogy suliban találkozom csak vele, sulin kívül nem. és nem merünk mjd egymáshoz szólni! nem hogy elmenni helyekre.
2015. dec. 31. 15:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Ismered azt a szót,hogy e-mail,vagy Facebook,vagy telefon?😏
2015. dec. 31. 17:03
 15/15 anonim ***** válasza:

De értem, de ha nem akarsz változtatni nem is fogsz tudni bakker.

Mindenképpen merj legalább te hozzászólni, mert ez baromi égő. Ilyen problémád azt sem tudom miért van. Máshogy nem tudod megoldani. Akkor ha nem akarsz még elmászkálni vele akkor csak beszélgessetek sokat valóságban. Több értelme van, mint annak, hogy semmit sem mersz csinálni.

2015. dec. 31. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!