Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden srác ilyen?

Figyelt kérdés
Barátom sose viseli el, ha félek, pedig nem is szoktam olyankor hisztizni. Csak elvagyok egymagamban és hozzá se szólok... De még így is mindig elkezd veszekedni, hogy mitől tudok félni, megh ez gyerekes... És szerintem meg egyáltalán nem az, mert emberi dolog félni valamitől, főleg okkal. Ő mégis eléri, hogy magamban keressem a hibát, de ezen nem tudok változtatni.
2015. dec. 29. 23:08
1 2
 11/15 El Greco ***** válasza:
Ez tök normális, ezzel szerintem semmi baj nincs. Én is szoktam, de én ezt úgy oldom meg, hogy nem nézek horrort.
2015. dec. 30. 00:00
 12/15 A kérdező kommentje:
Csak nekem elég kimondani sötétben hogy horror és már borsódzik a hátam, hogy van ott valami
2015. dec. 30. 00:02
 13/15 A kérdező kommentje:
Meg akkor is mindig lehurrog, amikor a betöréstől félek, pedig azt tudja, hogy egy nagyon rossz emlék..
2015. dec. 30. 00:10
 14/15 anonim válasza:
Természetes hogy félsz,de a barátod elég bunkó a meglátásom szerint.
2015. dec. 30. 09:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Minden srác? Eszembe nem jutna ilyen bunkónak lenni...
2015. dec. 30. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!