Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden srác ilyen?
Figyelt kérdés
Barátom sose viseli el, ha félek, pedig nem is szoktam olyankor hisztizni. Csak elvagyok egymagamban és hozzá se szólok... De még így is mindig elkezd veszekedni, hogy mitől tudok félni, megh ez gyerekes... És szerintem meg egyáltalán nem az, mert emberi dolog félni valamitől, főleg okkal. Ő mégis eléri, hogy magamban keressem a hibát, de ezen nem tudok változtatni.2015. dec. 29. 23:08
1/15 anonim válasza:
Attól függ, hogy hogy viselkedsz ha félsz. Lehet azt úgy is csinálni, hogy aranyos legyen.
3/15 anonim válasza:
Én is szoktam félni nagyon nem látszik csak ha hirtelen dolog történik emberi dolog de sokan cikinek tartják mert ők jobban félnek mint te vagy én ezért rád vagy rám mutogat hogy "miért ez gyerekes stb"
4/15 anonim válasza:
Ugye te sem gondoltad komolyan ezt a kérdést? Hogy mindenki érzéketlen tuskó lenne?
5/15 anonim válasza:
Ő hát ha ép a láncfűrészes gyilkos jön és elbujunk nehogy elkezdj sikítani , de bátor se légy csak ha tuti kiüdöd én elbujnék csenben félnék:) , és mi gyerekes én plüssel alszok xd
16/f
6/15 anonim válasza:
Jó buta vagy, ha ezek után még ő a barátod.
7/15 anonim válasza:
Ha félsz gyere hozzám és félhetünk együtt. De hallgass zenét az ellenszere a félelemnek és a rossz kedvnek de a szerelmi bánatot is enyhiti amíg el nem múlik a hatása
8/15 A kérdező kommentje:
Miért vagyok buta mert ő a barátom?
2015. dec. 29. 23:43
9/15 El Greco válasza:
A kérdésedre a válasz: Nem.
Én viszont, ha nem vagyok indiszkrét, kíváncsi lennék rá, mitől szoktál félni. Mert a félelem önmagában nem gyerekes, ez van és kész. De ha a kanapé alatt lévő porcicáktól félsz, az valóban kissé gyerekes félelem.
10/15 A kérdező kommentje:
Hát horror után meg közben mindig félek. Meg a betörőktől, de az nem fontos..
2015. dec. 29. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!