Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes levél fiúnak, hogyan?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes levél fiúnak, hogyan?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy írok egy levelet a srácnak, aki tetszik, de név, osztály nélkül.

egy suliba járunk, ő 1 évvel idősebb nálam

Fiúk, ti mennyire örülnétek egy ilyen levélnek?

Ha nem tudnátok, hogy ki adta, foglalkoznátok egyáltalán vele?

Hogy adhatnám neki oda?

Persze úgy, hogy ne tudja, hogy én írtam.

Egyik oszt.társával sem vagyok olyan viszonyban, hogy megkérjem, hogy adja neki oda.

2015. dec. 29. 19:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%
Ugye ha van rajta név rájövök h valaki szivst xd, ha névtelen és nem haverok írása megmutatom neki, ez max ak ér mit ha te adod oda..
2015. dec. 29. 22:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy reagálnék rá. Ha sejteném, hogy ki írta, akkor valószínűleg megkeresném, ha pedig nem, akkor szépen eltenném. Önbizalomnövelőnek jó lenne (az most úgy sincs sok).
2015. dec. 30. 01:23
 13/16 anonim válasza:
100%

Szerintem ne. Tényleg ne, tapasztalatból mondom.

Hatodikos voltam, tetszett egy osztálytársam, a barátnőim segítségével sokszor átfogalmazva megírtam neki egy szerelmeslevelet, a nevemmel együtt és a padjába tettem. Megtalálta, én nem voltam akkor az osztályteremben, de nagyon nem úgy sült el a dolog, ahogy elterveztem. Az egész osztály megtudta, de végül valahogy sikerült kimagyarázni. Több évvel később derült ki, hogy elvileg akkor tetszettem neki én is, de látod, rosszul sült el, még így is.

Alapvetően furcsa az egész, főleg lányként (jó,jó tudom pont a legjobb ember mondja) és ha rá sem írod a neved, akkor honnan tudnád meg azt, hogy te tetszel-e neki?

Próbálj valamilyen más alternatívát keresni. Facebook, vagy bármi más, mosolyogj rá, keresd a társaságát és talán nem egy szerelmi vallomással a legjobb indítani egy ilyen kapcsolatot. Először győződj meg róla, hogy neki is tetszel-e.

Ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan, megpróbálok segíteni :)

16L

2015. dec. 31. 02:57
 14/16 anonim válasza:
100%
En is csinaltam ilyet,a csaj aki kivette akezembol h o majd odaadja neki, elmondta a fiunak h ki irta,mikor a lelkere kotottem h ne tegye:D de vegul kiderult h a fiu egy kis f#sz, es nem.volt kepe odajonni,csak facen volt nagy szaja :D
2016. jan. 1. 17:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Én keresztnevet talán írnék; és utána zárójelben, hogy másik osztály
2017. dec. 18. 23:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Na, sikerült, jól sült el minden ?
2022. júl. 10. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!