Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon ciki?
Figyelt kérdés
Ha a barátnő nagyon félős és pl horror után nagyon fél a sötétben, vagy úgy alapból félős?2015. dec. 28. 23:19
1/15 anonim válasza:
Egyaltalan nem ciki ! En 18 vagyok es felek a sotetben,ejjel meg a wc-re sem megyek ki egyedul a sok hulye horrorfilm miatt amiket regebben neztem...
2/15 anonim válasza:
Om ha fárat vok este laza elmek a budira ha oat látam ak kicsit non félek meg vn az amikor elkepzeled h te vagy a fas zagyerek
3/15 A kérdező kommentje:
Öhm.. Utolsó, ittál valamit?
Amúgy én tényleg k.rv@ra tudok félni... Remegek most is félek meg mingig az a hülye érzés, hogy tuti van ott valami
2015. dec. 28. 23:36
4/15 anonim válasza:
Szerintem nem ciki hanem aranyos. Jó lenne ha egy lány azután hozzám bújna mert fél. :D
5/15 A kérdező kommentje:
Én hozzádbújok esküszöm, de akkor védj is meg
2015. dec. 28. 23:43
6/15 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, nekem még külön tetszik is, ha egy lány félős. Tényleg cuki ha hozzábújik :)
7/15 anonim válasza:
Nem ciki, sőt egy lánynak kimondottan aranyos :D Egyébként ha nem akarsz félni csak gondolj arra, hogy amit láttál az nem létezik, szóval ha pl este wc-re kell menned csak menj. El tudnád képzelni, hogy valami szörny rádugrik? :D Régebben énis féltem de aztán rájöttem, hogy hülyeség. Mondjuk én fiú vagyok, lányoknak nem biztos, hogy ilyen könnyű összeszedni a bátorságukat.
8/15 A kérdező kommentje:
Hogy rámugrik-e??? mire kiérek, minimum ötször megölnek, megátkoznak, megszállnak, kiszedik a gyomrom és aaahj... Ha még be is érnék, az az átkozott mari is megöl
2015. dec. 28. 23:55
9/15 anonim válasza:
Ez inkább cuki ha még hozzám is bújik h védjem meg akkor az végképp :D
10/15 anonim válasza:
Legalább humorod van, még ha teljesen komolyan is gondoltad azt a gyomor kiszedést meg a mari nénit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!