Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még normális fiúk, vagy "mindenki beállt a sorba"?
Bárhova nézek, mindenhol csak ezeket a tömegfiúkat(a lányok sem kivételek..) látom. Szűk farmer, "brúklin23-as" póló, oldalt kopasz felül ecset haj. Felvágnak a menő kéthetes kapcsolatukkal, aztán meg minden bajuk van ha a lány megcsalja őket, vagy akár fordítva...
Hova tűntek az átlagos srácok? Akik nem csak a ribizlik között keresgélik a szerelmet? Akik nem hallgatják ezeket a nyávogós zenéket, mint Lean on, stb, nem csalják meg a barátnőjüket és képesek éretten gondolkodni.
Nem azt mondom hogy csak az lehet jó ember, aki Eminemet, Linkin Parkot vagy Metallicát hallgat. Szerintem a legtöbben tudjátok, hogy mire gondolok.
Nem a külsőségre gondolok első sorban. Talán egyszerűbb lett volna a swag kifejezést használni:)
A korosztályomban már szinte csak ilyen fiúkat látok, a magamfajta lányoknak esélyük sincsen ismerkedni, pedig vagyunk páran.
Kérlek nyugtassatok meg, hogy még vannak normális srácok, akik nemcsak a külsőségre mennek:)
15/L (nem vagyok kíváncsi a "ti mit akartok még 15-16 évesen pasizni" beszólásokra)
Van olyan fiú, akit magamnál sokkal többre tartok, mint ahogy gyakorlatilag mindenki másnál is, nála jobb emberrel biztos, hogy nem találkoztam még.
Emellett meglehetősen sok normális fiút ismerek, szóval hidd el, vannak, habár nem feltétlenül a te korodban, de az, akiről beszéltem, 17 éves, szóval csak nyitott szemmel kell járni..:)
18/L
Jelen.. ^^
Kevesen vagyunk hát... de őszintén nem lepődöm már meg ezen... :/
17/F
Bár én némileg az idősebb korosztályt képviselem, de egész normálisnak tartom magam.
Igyekeztem az évek alatt kialakítani a saját stílusomat, öltözködésben, zenei/filmes/könyves ízlésben, világnézetben egyaránt.
Nem tűnök ki annyira az átlagból, de azért nem is vagyok egy tucatember, olyan swag szerű teremtmény meg biztos nem, amilyenről a Kérdező is írt :D
22/F
Swag szerű teremtény :DDD
Köszönöm a válaszokat, nyugodtan írjatok még, és persze mindenkinek ment a zöld kéz :)
Én is itt vagyok bár én az idősebb korosztályt képviselem....
20asokat
igaz még csak 2 napja....:D
Kedves 37-es :)
Persze, tudjuk hogy vannak normális fiúk, és egy szóval sem mondtam hogy nekem egyáltalán nem számít a külső :) Persze hogy számít hiszen kell hogy valamennyire vonzódj a párodhoz. De nem a külső a legfontosabb. Én ezzel arra akartam célozni, hogy a mai tömeglányok, elismerem, szépek, adnak magukra, de a belsejük nem biztos hogy értékesebb mint az átlag lányoké :)
Nem azért írtam ki a kérdést hogy siránkozzak hogy nincsen barátom :)
Ha megismersz egy rendes fiút, nincs rá garancia, hogy belé is szeretsz:) (te esetedben lányt)
Csak érdekelt, hogy mások is éreznek-e úgy ezzel kapcsolatban, mint én :)
Szia!
Igen vannak.
Nem azért hogy most menőzzek vele vagy felvágjak vagy stb., de én ez a "típus" vagyok.
Az a hűséges és szerény fajta(az írtakat leszámítva szerény).
15/F
*utolsó vagyok
Teljesen egyetértek veled, nálunk gimnáziumba az osztályunkba ha egy normális lány van az már szuper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!