Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még normális fiúk,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még normális fiúk, vagy "mindenki beállt a sorba"?

Figyelt kérdés

Bárhova nézek, mindenhol csak ezeket a tömegfiúkat(a lányok sem kivételek..) látom. Szűk farmer, "brúklin23-as" póló, oldalt kopasz felül ecset haj. Felvágnak a menő kéthetes kapcsolatukkal, aztán meg minden bajuk van ha a lány megcsalja őket, vagy akár fordítva...

Hova tűntek az átlagos srácok? Akik nem csak a ribizlik között keresgélik a szerelmet? Akik nem hallgatják ezeket a nyávogós zenéket, mint Lean on, stb, nem csalják meg a barátnőjüket és képesek éretten gondolkodni.

Nem azt mondom hogy csak az lehet jó ember, aki Eminemet, Linkin Parkot vagy Metallicát hallgat. Szerintem a legtöbben tudjátok, hogy mire gondolok.

Nem a külsőségre gondolok első sorban. Talán egyszerűbb lett volna a swag kifejezést használni:)

A korosztályomban már szinte csak ilyen fiúkat látok, a magamfajta lányoknak esélyük sincsen ismerkedni, pedig vagyunk páran.

Kérlek nyugtassatok meg, hogy még vannak normális srácok, akik nemcsak a külsőségre mennek:)

15/L (nem vagyok kíváncsi a "ti mit akartok még 15-16 évesen pasizni" beszólásokra)

2015. dec. 26. 22:21
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Igen, vagyunk még, bár kevesen. :) De normális lányból ugyancsak kevés van.
2015. dec. 26. 23:03
 32/46 anonim ***** válasza:

Van olyan fiú, akit magamnál sokkal többre tartok, mint ahogy gyakorlatilag mindenki másnál is, nála jobb emberrel biztos, hogy nem találkoztam még.

Emellett meglehetősen sok normális fiút ismerek, szóval hidd el, vannak, habár nem feltétlenül a te korodban, de az, akiről beszéltem, 17 éves, szóval csak nyitott szemmel kell járni..:)

18/L

2015. dec. 26. 23:06
 33/46 anonim ***** válasza:

Jelen.. ^^

Kevesen vagyunk hát... de őszintén nem lepődöm már meg ezen... :/

17/F

2015. dec. 26. 23:36
 34/46 anonim ***** válasza:

Bár én némileg az idősebb korosztályt képviselem, de egész normálisnak tartom magam.

Igyekeztem az évek alatt kialakítani a saját stílusomat, öltözködésben, zenei/filmes/könyves ízlésben, világnézetben egyaránt.

Nem tűnök ki annyira az átlagból, de azért nem is vagyok egy tucatember, olyan swag szerű teremtmény meg biztos nem, amilyenről a Kérdező is írt :D

22/F

2015. dec. 26. 23:36
 35/46 A kérdező kommentje:

Swag szerű teremtény :DDD

Köszönöm a válaszokat, nyugodtan írjatok még, és persze mindenkinek ment a zöld kéz :)

2015. dec. 26. 23:40
 36/46 anonim ***** válasza:

Én is itt vagyok bár én az idősebb korosztályt képviselem....

20asokat

igaz még csak 2 napja....:D

2015. dec. 26. 23:47
 37/46 anonim ***** válasza:
Először is nem értem ezt a hülyeséget hogy senkinek sem számít a belső meg h mindenki csak külsőségekre megy mert ez így van kb mindenkivel ha a magad fajta lányok nem érdekelnek senkit az azért van mert külsőleg nem fogod meg a srácokat de most ha én mutatnék neked pár srácot az osztályomból szerintem te sem állnál le velük beszélgetni szóval így már alapból bukott ez a hülyeség h a belső nem számít senkinek mert szinte senki sem ad esélyt annak hogy számítson. A másik hogy tömeglányokra rá sem néznék mert olyan lányok érdekelnek csak akik tetszenek(külsőleg) és érdekesek valami megfog bennük vagy nem is tudom aztán ha eddig eljutottunk akkor nézem a belsőségeket hogy ne egy idióta agyhalott ribi legyen mert arra asszem senkinek sincs szüksége. A harmadik igen léteznek én is ilyesmi vagyok zenei ízlésem konkrétan nincs minden zenét szívesen hallgatok de ha választanom kell akkor a retro zenék azok amiket minden mennyiségben szívesen hallgatok akkor az öltözködésem is egyedi aztán a barátnőm vagyis ex-barátnőm...hát igen 1 hónapig voltunk együtt közös megegyezés alapján szakítottunk semmi megcsalás semmi ilyesmi. Igazából a környezetemből max minden 4. fiú úgymond "tömegfiú" és minden 3. lány "tömeglány" szóval nem értem miért sír mindenki mikor igenis elég sok normális ember van csak észre kell venni és nem a telefonon a gyakori kérdéseket nézni és siránkozni hogy milyen szar ez a világ élni kell a pö.cs swag yolo páwa retardáltakra meg szarni kell rá hisz az összes kis punci keményebben nézek rá már hozzám se mer szólni. 17/F Kellemes ünnepeket mindenkinek:)
2015. dec. 26. 23:59
 38/46 A kérdező kommentje:

Kedves 37-es :)

Persze, tudjuk hogy vannak normális fiúk, és egy szóval sem mondtam hogy nekem egyáltalán nem számít a külső :) Persze hogy számít hiszen kell hogy valamennyire vonzódj a párodhoz. De nem a külső a legfontosabb. Én ezzel arra akartam célozni, hogy a mai tömeglányok, elismerem, szépek, adnak magukra, de a belsejük nem biztos hogy értékesebb mint az átlag lányoké :)

Nem azért írtam ki a kérdést hogy siránkozzak hogy nincsen barátom :)

Ha megismersz egy rendes fiút, nincs rá garancia, hogy belé is szeretsz:) (te esetedben lányt)

Csak érdekelt, hogy mások is éreznek-e úgy ezzel kapcsolatban, mint én :)

2015. dec. 27. 00:16
 39/46 anonim válasza:

Szia!

Igen vannak.

Nem azért hogy most menőzzek vele vagy felvágjak vagy stb., de én ez a "típus" vagyok.

Az a hűséges és szerény fajta(az írtakat leszámítva szerény).

15/F

2015. dec. 27. 23:20
 40/46 anonim válasza:

*utolsó vagyok

Teljesen egyetértek veled, nálunk gimnáziumba az osztályunkba ha egy normális lány van az már szuper.

2015. dec. 27. 23:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!