Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még normális fiúk,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még normális fiúk, vagy "mindenki beállt a sorba"?

Figyelt kérdés

Bárhova nézek, mindenhol csak ezeket a tömegfiúkat(a lányok sem kivételek..) látom. Szűk farmer, "brúklin23-as" póló, oldalt kopasz felül ecset haj. Felvágnak a menő kéthetes kapcsolatukkal, aztán meg minden bajuk van ha a lány megcsalja őket, vagy akár fordítva...

Hova tűntek az átlagos srácok? Akik nem csak a ribizlik között keresgélik a szerelmet? Akik nem hallgatják ezeket a nyávogós zenéket, mint Lean on, stb, nem csalják meg a barátnőjüket és képesek éretten gondolkodni.

Nem azt mondom hogy csak az lehet jó ember, aki Eminemet, Linkin Parkot vagy Metallicát hallgat. Szerintem a legtöbben tudjátok, hogy mire gondolok.

Nem a külsőségre gondolok első sorban. Talán egyszerűbb lett volna a swag kifejezést használni:)

A korosztályomban már szinte csak ilyen fiúkat látok, a magamfajta lányoknak esélyük sincsen ismerkedni, pedig vagyunk páran.

Kérlek nyugtassatok meg, hogy még vannak normális srácok, akik nemcsak a külsőségre mennek:)

15/L (nem vagyok kíváncsi a "ti mit akartok még 15-16 évesen pasizni" beszólásokra)

2015. dec. 26. 22:21
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a "normális" srácok kezdenek sajnos kihalni...ezért fogok macskákkal élni :DD 14L
2015. dec. 26. 22:22
 2/46 NeymarjrLau ***** válasza:
100%
Teljesen jogos kérdés, tök jó megfogalmazás, én is kíváncsi vagyok!!:)
2015. dec. 26. 22:24
 3/46 anonim ***** válasza:
100%
vannak :) 16/F
2015. dec. 26. 22:27
 4/46 anonim ***** válasza:
100%
Én normális vagyok
 5/46 A kérdező kommentje:
Sajnos elég kevesen vagytok..:)
 6/46 anonim ***** válasza:

Vannak még.

17/F

2015. dec. 26. 22:29
 7/46 Szakács Róbert válasza:
Ugyan igy vagyok en ezzel csak forditva. En meg egy Normalis lanyt keresek. :( de sohasem talalok. :(
 8/46 anonim ***** válasza:
100%
ha ők így boldogok, el kell fogadni ilyennek őket
 9/46 anonim ***** válasza:
100%
Én normálisak vagyok linkinparkot nem hallgatok mert nem jutottam el oda így csak eminem wiz khalifa snoop dog michael jackson. Megcsalni nem csalnám meg meg semmi a környezetemben én vagyok az egyetlen te elmondásod szerint NORMÁLIS fiú de én vagyok ugyan akkor a leg tapasztalatlanabb is mert sose volt barátnőm. Akkor most a normális srácok ennyire taszítóak?
2015. dec. 26. 22:30
 10/46 A kérdező kommentje:
Nincsen velük bajom, nem törődök velük, csak az bánt hogy "az átlagos fiúk" tényleg kezdenek kihalni:D
2015. dec. 26. 22:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!