Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön be a pasiknak ez a lány?
Van egy bizonyos lány, aki (legalábbis a lányok szerint) nem jó csaj, mégis az osztályból, meg az évfolyamról sok fiúnak bejön.
Nem mintha jól nézne ki: elől deszka, hátul léc (de komolyan senkinek sincs laposabb segge az osztályból). De legalább az arca lenne szép. Inkább olyan átlagos-átlagon aluli. Nem is öltözködik divatosan, hogy legalább ezzel felhívja a figyelmet magára, sőt, olyan nagymamis pólókban jár.
Nem is olyan népszerű, de mégis.
Mi tetszik a fiúknak benne?? A kisugárzás? Első benyomás? Bulit tartottunk páran az osztályból, három fiú volt, mind a három körülötte volt, és vele foglalkoztak, szabályosan körülzsongták.
A lányok az osztályból mind mondják, hogy nyalizik a fiúknak, mindig velük van, tehát csak azért ilyen kedvelt a fiúk körében, mert mindig a kedvükre tesz. De nyilván lehet csak a lányok irigyek rá, mert ennyi pasinak bejön.
Én nem értem... Valaki elmagyarázná, hogy mi a titka??
Ez a lány nem fekszik le... Nem vagyunk olyan szinten az osztályban :))
Még kis fiúkák vannak. És nem is az, hogy könnyen kapható (=mindenkivel összejön), mert eddig nem volt pasija, tehát nem jönne össze akárkivel, csak aki elég jó az ő szinjének. És egyáltalán ha nem jönnek be neki azok a csávók, akkor miért nyalizik nekik?? Nem tudatosan csinálja??
Vagy egyszeruen a lany fiusabb es a sracokkal jobban kijon, mint veletek-amit am nem csodalnek...
Nekem is szinte egesz altalanos alatt csak fiu barataim voltak. Veluk sokkal konnyebb kozos nevezore jutni.
Aha, vannak ilyen esetek, de ez nem ilyen.
Én jobban kijövök a fiúkkal, az osztályban is így lenne, ha nem lenne a csajszi, aki minden fiú figyelmét elvenné.
#14:Miért mondod azt,hogy nem is csodálod??o.O
Amúgy nyugi,én sem értem a fiúkat...soha nem is fogjuk őket megérteni. :D :D Gondolom vékony a csaj,meg teszi magát a fiúknak,vagy van közös téma azt ennyi..vagy pedig az is lehet,hogy csak haveri szinten bírják,mert jól el lehet vele beszélgetni. :) Próbáld megismerni,hátha megtudod,hogy miért bírják annyira a személyiségét..még a végén barátnők lesztek :D
én jóba vagyok vele. ahogy mindenkivel, én általában mindenki kedvelek.
és tudom, hogy a fiúknak BEJÖN, mármint, mint lány. igen vékony, és lehet, hogy teszi magát. de nem is tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!