Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jön be a pasiknak ez a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön be a pasiknak ez a lány?

Figyelt kérdés

Van egy bizonyos lány, aki (legalábbis a lányok szerint) nem jó csaj, mégis az osztályból, meg az évfolyamról sok fiúnak bejön.

Nem mintha jól nézne ki: elől deszka, hátul léc (de komolyan senkinek sincs laposabb segge az osztályból). De legalább az arca lenne szép. Inkább olyan átlagos-átlagon aluli. Nem is öltözködik divatosan, hogy legalább ezzel felhívja a figyelmet magára, sőt, olyan nagymamis pólókban jár.

Nem is olyan népszerű, de mégis.

Mi tetszik a fiúknak benne?? A kisugárzás? Első benyomás? Bulit tartottunk páran az osztályból, három fiú volt, mind a három körülötte volt, és vele foglalkoztak, szabályosan körülzsongták.

A lányok az osztályból mind mondják, hogy nyalizik a fiúknak, mindig velük van, tehát csak azért ilyen kedvelt a fiúk körében, mert mindig a kedvükre tesz. De nyilván lehet csak a lányok irigyek rá, mert ennyi pasinak bejön.

Én nem értem... Valaki elmagyarázná, hogy mi a titka??

2015. dec. 23. 19:34
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Ez a lány nem fekszik le... Nem vagyunk olyan szinten az osztályban :))

Még kis fiúkák vannak. És nem is az, hogy könnyen kapható (=mindenkivel összejön), mert eddig nem volt pasija, tehát nem jönne össze akárkivel, csak aki elég jó az ő szinjének. És egyáltalán ha nem jönnek be neki azok a csávók, akkor miért nyalizik nekik?? Nem tudatosan csinálja??

2015. dec. 23. 20:24
 12/27 anonim ***** válasza:
Biztos van közös téma.Lehet ugyanazon a játékon játszanak,vagy foci vagy ilyesmi :)
2015. dec. 23. 20:52
 13/27 A kérdező kommentje:
Nem sportol, nem gamer.
2015. dec. 23. 20:54
 14/27 anonim ***** válasza:

Vagy egyszeruen a lany fiusabb es a sracokkal jobban kijon, mint veletek-amit am nem csodalnek...

Nekem is szinte egesz altalanos alatt csak fiu barataim voltak. Veluk sokkal konnyebb kozos nevezore jutni.

2015. dec. 23. 21:15
 15/27 A kérdező kommentje:

Aha, vannak ilyen esetek, de ez nem ilyen.

Én jobban kijövök a fiúkkal, az osztályban is így lenne, ha nem lenne a csajszi, aki minden fiú figyelmét elvenné.

2015. dec. 23. 21:18
 16/27 anonim ***** válasza:

#14:Miért mondod azt,hogy nem is csodálod??o.O

Amúgy nyugi,én sem értem a fiúkat...soha nem is fogjuk őket megérteni. :D :D Gondolom vékony a csaj,meg teszi magát a fiúknak,vagy van közös téma azt ennyi..vagy pedig az is lehet,hogy csak haveri szinten bírják,mert jól el lehet vele beszélgetni. :) Próbáld megismerni,hátha megtudod,hogy miért bírják annyira a személyiségét..még a végén barátnők lesztek :D

2015. dec. 23. 22:00
 17/27 A kérdező kommentje:

én jóba vagyok vele. ahogy mindenkivel, én általában mindenki kedvelek.

és tudom, hogy a fiúknak BEJÖN, mármint, mint lány. igen vékony, és lehet, hogy teszi magát. de nem is tudom.

2015. dec. 23. 22:02
 18/27 anonim ***** válasza:
Az oké,hogy jóba vagy vele,de ismered is pontosan,hogy milyen?Nem csak felszínesen,hanem komolyan,hogy milyen a lány.Próbáld megfigyelni a fiúkkal való beszélgetéseit...és akkor majd meglátod,hogy mit bírnak benne: ;)
2015. dec. 23. 22:09
 19/27 A kérdező kommentje:
az tuti, hogy a fiúknak bejön a nevetése, modora. olyan amerikai-filmekbe illősen nevet, a kezét is a szája elé teszi, meg a megnevettetője vállára.
2015. dec. 23. 22:23
 20/27 anonim ***** válasza:
Jó,hát ebből amit leírtál,ebből egyértelművé vált,hogy milyen fajta a lány...tipikusan az a lány,aki spanja a fiúknak,és jaj,de menő,hogy ő jóba van velük és tiszta laza a fiúk társaságában,a fiúk meg rohadtul bírják emiatt,mert közvetlen.Tökre ez jön le ebből,amit utoljára írtál,viszont azt mondtad,hogy szende,csöndes lány....de ha a fiúkkal olyan,mint amit írtál,akkor nem szende. :D A kettő egyszerre nem igazán jellemző...vagy csöndes,vagy pedig a fiúk "spanja". :) Amúgy ez már csak kíváncsiságból,hogy 8.-osok vagy 9.-esek vagytok? :)
2015. dec. 23. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!