Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak egyáltalán normális pasik akik még helyesek is?
Figyelt kérdés
nem akarok bunkó lenni meg minden, de jó lenne már egy helyes pasival ismerkedni aki nem csak szakközepet akar végezni, hanem fősulban vagy egyetemben is gondolkozik. bocsi azoktól akiket ezzel megbántok:/ az a baj h környezetemben mindig csak egy tényező igaz ezekből2015. dec. 22. 18:10
11/19 anonim válasza:
Masodik valaszolo ne bantsd mar a kerdezot. :)
Kerdezo te pedig biztos elobb vagy utobb, de talalni fogsz fiut :)
12/19 anonim válasza:
Mégis mi a baj a szakközéppel?
13/19 anonim válasza:
Nekem pontosan ilyen barátom van. Elfogultság nélkül mondom.
14/19 anonim válasza:
Nekem a macskám pont ilyen :D Amúgy én fősulira járok,yolo👍✋👏
15/19 anonim válasza:
Én ilyen vagyok,a baj az,hogy ez elég rossz indítás volt
15/F
16/19 anonim válasza:
Igen vannak :]
De biztos nem ismerkednék meg veled
17/19 A kérdező kommentje:
nem akartam ebből semmi ilyet kihozni meg nem is itt ismerkednék csak egyszerüen a környezetemben az van h aki normális egyszerüen nem tudom vele elképzelni h együtt vagyunk, vagy ha meg eltudnám képzelni akkor meg bunkó. az egyetem vagy fősuli meg azért nekem fontos.és tudom h nem ezen múlik h milyen egy ember. de még nyugodtan jöhetnek a sértő kommentek tudom h ettől sok ember jobban érzi magát engem meg nem különösebben érint meg szóval csak bátran hátha jobb lesz tőle a napotok:)
2015. dec. 22. 22:13
18/19 anonim válasza:
Miért kritérium, hogy legyen helyes?
Nem akartál bunkó lenni, de az lettél.
Nekem -ha minden jól megy- másfél év után meglesz a 4. szakmám is, és még csak 22 leszek. De sz.ar leszek, hogy nem jártam fősulira, de szerintem ennyivel többre fogom vinni ;)
19/19 anonim válasza:
Nincsenek b szod, mert az idiótákat tartjátok helyesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!