Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hülyeségekkel letudok szólítani egy lányt 0 korlát nélkül akkor normális dolgokkal is letudom szólítani ugyanígy?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és észrevettem, hogy 4 hónapja nem kerestem magamnak senkit sem és valamiért magányos vagyok lelkileg...
Teljesan eltünt az önbizalomhiányosságom most leszólítás téren és észrevettem, hogy bárkit letudok szólítani csak azért, hogy utólag jókat nevessek
2015. dec. 18. 17:50
1/3 anonim válasza:
Ez aztán életcél.Ahelyett,hogy önbizalomhiányos lányokat szédítenél,csinálhatnál értelmesebb dolgokat is! Fedezd fel a rák ellenszerét pl!
Lehet lepontozni
2/3 A kérdező kommentje:
Hát jövőre akár emeltszintűzhetnék is biológiából és a kémiához is értek :)
2015. dec. 18. 18:22
3/3 A kérdező kommentje:
De akkor ne akarjak hülyéskedni vagy barátnőt szerezni? :D
2015. dec. 18. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!