Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ha a bátyámmal álmodok?
Figyelt kérdés
A bátyám egy magas, jóképű, Sportos, okos srác, jól öltözködik, bár nem mindig az aktuális divat szerint, hanem azt veszi fel ami neki tetszik. Természetesen a lányok rajonganak érte és ezt nem is csodálom, amikor a múltkor hazahozta a barátnőjét nagyon ellenséges voltam a lánnyal, akkor nem tudtam miért. Azóta minden este úgy alszom el hogy arról ábrándozok hogy a bátyám ott fekszik mellettem és átölel, meg simogat amíg el nem alszom, álmomban pedig folyton puszilgat, simogat. Normális az ha egy 16 éves lánynak ilyen gondolatai vannak a bátyjáról? (teszem hozzá nem vagyok csúnya, jo pár srác bepróbálkozott már nálam de valamiért mindig elveszi a kedvem amikor elkezdem összehasonlítani a bátyámmal, a múltkor meg teljesen kiakadtam amikor a barátnőim arról beszélgettek hogy milyen helyes pasi a bátyám, egyszerűen nem bírom elviselni ha más lány is van rajtam kívül az életében)2015. dec. 16. 18:20
1/8 anonim válasza:
nem, ez nem normális, próbáld elterelniról,a a gondolataidat, van jobb srác is;)
2/8 Adam_Hack válasza:
Manapság már teljesen normális a családon belüli szex, főleg egyes primitívebb népcsoportoknál, gondolok itt a szinesfém tolvajokra, náluk sosem lehet tudni ki kitől van.
3/8 A kérdező kommentje:
Ő biztos nem menne bele és érdekes én sem akartam azért vele soha lefeküdni, ő egy nagyon kultúrált férfi és ahogy észrevettem a barátnőjével is nagyon szeretik egymást, az a helyzet hogy amikor ránézek egy fiúra rögtön az az első gondolatom hogy a bátyám mennyivel jobb arc
2015. dec. 16. 18:34
4/8 anonim válasza:
Ez nem feltétlen van azért,mert tetszene vagy valami.Hanem csak mert fiú és sokszor vele vagy...egy tini lánynál ez előfordulhat.Ha van más fiú is,akkor is csak azért gondolsz a bátyádra,mert ő a te kis szerető bátyád,és felnézel rá,úgymond lehet példaként tekintesz rá,ezért áll ő mindenki felett ;)
5/8 anonim válasza:
Pillangó-hatás 3, döntsd el, mennyire normális :D
6/8 anonim válasza:
Azt szokták mondani,hogy azok az emberek akikről álmodunk valami jót vagy rosszat tettek nekünk és ezért az agyunk elraktározza ezeket a gondolatokat.Ez teljesen normális,hogy a bátyádról álmodsz.Én is szoktam és elárulom egy cipőben járunk.Nekem is helyes,sportos,jó ízléssel rendelkező 25 éves fiú a lányok odavannak érte(és bevallom nekem is egy kicsit bejön).Tehát ne aggódj ez csak egy fajta családi kötődés:)L16
7/8 anonim válasza:
Elég szomorú hogy az életedben egy normális férfi van.15/f
8/8 A kérdező kommentje:
Hogy érted azt hogy az életemben egy normális frfi van? Honnan gondolsz ilyet?
2016. jan. 1. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!