Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene csinálnom?
Van egy fiú az osztályomban, akivel mindig is nagyon jó barátságban voltam, sokat beszélgettünk, engem sosem bántott, pedig a többi lánnyal néha bunkó, és megvédett, ha valaki piszkált (nem vagyok valami vagány, szeretek visszahúzódni).
Egy pár hete viszont a barátainkkal (közös a baráti körünk) beszélgettünk, mikor kitalálta, hogy mindenki mondja el, hogy kit kedvel az ellenkező nemből a legjobban az osztályunkból. Persze a haverjai elkezdték cukkolni, hogy ki az, ezért félre vonultak megbeszélni a dolgokat. Mikor visszajöttek, kijelentették, hogy aki hazudik, azt egy hétre kizárjuk magunk közül, mert a fiú választottja itt van. Elkezdődött a ,,játék", és én valahogy úgy kerültem, hogy pont előtte mondjam el, hogy ki az. Őt mondtam, ez volt az igazság, nem akartam hazudni. És ő legnagyobb döbbenetemre engem mondott.
Azóta kedvesebb, mint valaha, keresi a társaságom. Az egyik barátnőm megmutatta a chatelésüket, amiben arra kérte őt, hogy beszéljen velem, mert randira akar hívni. A másik barátnőm pedig megkérdezte tőle, hogy járna-e velem, és igent mondott.
Ő lenne az első barátom, de nem tudom, hogy kéne kezelni ezt az egészet.
Köszönöm annak, aki válaszol, nem tudom mit csináljak.
Azzal, hogy az osztálytársam, nem lenne gond, jövőre mindketten gimibe megyünk.
De fogalmam sincs, hogy milyen, amikor van barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!