Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit kellene csinálnom?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit kellene csinálnom? Nem akarom megbántani.

Figyelt kérdés
Kezdjük az elejéről :) van egy nagyon de nagyon kedves és aranyos barátom,aki meleg és 19 éves (15 és lány vagyok) van egy barátja aki kint él Amerikában (de magyar) és néha kimegy hozzá.Most kimentem vele megnézni NY-t (ott lakik a barátja) és akkor be is mutat a pasijának.Én jó ótletnek tartottam addig,míg a barátjába nem szerettem,ami nagyon kölcsönösnek tűnik.Nemrég érkeztem haza amit egy picit sajnálok de egyben megkönnyebbülés.A barátom barátja (21) folyton nézett engem,de vágyakogva,nem pedig utálatosan.Mikor a barátom nincsen a közelben akkor úgy vigyorog és néz rám mintha mesztelen lennék.De beszélgettünk is és sokkal kedvesebb velem mint ahogy elején gondoltam.Úgy néz ki mintegy beképzelt jóvágású,helyes nőfaló.Pedig ebből a nőfaló és a beképzelt a kakukktojás.Egyszerűen szerelmes tettem belé :( de alapjában is idősebb nálam és a legjobb barátom pasija.Csak értelmes válaszokat légyszi :))

2015. szept. 7. 23:07
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírásért :/
2015. szept. 7. 23:11
 2/3 anonim válasza:
Persze 15 evesen kiengedtek a szuleid egy 19 eves fiuval...valami kisebb kamuval allj elo
2015. szept. 7. 23:30
 3/3 anonim ***** válasza:

1) a távkapcsolat szívás

2) ha a meleg barátod miatt aggódsz, akkor vele kell ezt megbeszélned. lehet zavarná a dolog

3) 15 éves vagy, nem vagyok benne biztos, hogy meg tudod-e ítélni a különbséget aközött, hogy vki mocskosul meg akar ***ni, vagy halálosan szerelmes beléd, így nem vonnék le messzemenő következtetéseket a helyedben

2015. szept. 8. 01:25

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!