Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiú-barátom rámhajtott! Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsófiaa :) kérdése:

A fiú-barátom rámhajtott! Mit csináljak? :O

Figyelt kérdés
Van egy nagyooooon jó barátom, aki nyilvánvalóvá tette, hogy többet akar. Èn..nem èppen, ès ezt el is mondtam neki, megdumáltuk, azt mondta, tovább lèp ès maradhatunk barátok. Egy idejig működött is a dolog, de egyre furább lett. Egyszer fb-n (!!!) azt írta, hogy inkább ne legyünk barátok (?!!). Mondtam neki, hogy virtuálisan nem vagyok hajlandó ezt megbeszèlni, így dumáltunk èlőben, de elèg hülye èrvei voltak, gyakorlatilag azt próbálta megmagyarázni, hogy ez a lèpès az èn èrdekeimet szolgálja. Hááát okè... Erre beállított tegnap a lakásunk elè, ès bocsánatot kèrt, ráaldásul ajándèkot is kaptam karácsonyra..nem akartam elfogadni, de mikor elment, èn visszamentem a lakásba ès odakerült..biztos otthagyta.(előzőleg elèggè lecsesztem, hogy ilyet nem csinálhat).. Most olyaan gonosznak èrzem magam..de igazából nem is tudom mit gondoljak..segítsetek :O

2015. dec. 18. 15:59
 1/6 sziszen55 ***** válasza:
100%
tuti hogy tetszel neki még mindig és nem bírja már a barát zónát viszont nem tudom milyen ember ezt csak te tudhatod zavarban van és össze vissza fecseg mert szeret ezt neked kell tudnod hogy mit tegyél természetes ha nem vonzótsz hozzá csak az a baj hogy ő szenved emiatt mert nem kedveled ez sajnos már nem barátság tisztázd vele a dolgokat és beszéljétek meg mi legyen az a legjobb.
2015. dec. 18. 16:15
 2/6 anonim ***** válasza:
49%

Azért mondta valszeg, hogy a te érdekeidet szolgálja, mert szerintem nagy hülyeségekre képes lenne érted, az biztos hogy nagyon rád van kattanva.. Szerintem úgy lehetne a legeslegjobban lekoptatni, ha beszélnél vele, hogy rengeteg szép, okos, aranyos lány van még a világon, akik mellett nagyon boldog tudna lenni, csak járjon nyitott szemmel.. Mondd azt is neki ezek után, hogy te csak neki akarsz jót, de csak mint barát.

Ha nem tudatosodik benne, hogy nem tudsz iránta többet érezni, csak barátságot, akkor durvább eszközökhöz kell folyamodnod sajnos. Nem kényszeríthet az érzéseivel arra, hogy beleszeress, ha te egyszerűen nem akarsz beleszeretni.(Gondolom valaki más tetszik neked)

2015. dec. 18. 16:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Fogjuk már fel, hogy nincs fiú-lány barátság... illetve van haveri szinten, de ilyen nincs hogy "nagyooooooooon jó barát" de csak barát. A csúnya lányoknak vajon miért nincsenek nagyoooooon jó fiú barátaik? Na ugye.

Azért mondta egyébként azt, hogy ne legyetek barátok, mert ő többet akar és kész kín szenvedés az, ha ott van előtted amit akarsz, egy hajszálra, de nem kapod meg. Folyamatosan ott lennél az orra előtt és egy szerelmi kudarcra emlékeztetnéd.

2 megoldás van:

1.) Eltávolodtok egymástól és elfelejt, de így természetesen sosem lesz már olyan jó a kapcsolatotok mint előtte.

2.) Valamilyen csoda folytán úgy habarodik bele egy csajba, hogy közben a barátja maradsz. Na ez eléggé ritka, az ember nem szokott egyik percről a másikra kiszeretni valakiből és beleszeretni másba. És ha mégis megtörténne, akkor sem lenne olyan a kapcsolatotok mint előtte, kevésbé lennél már fontos neki.

Szomorú, de ennek nincs pozitív vége.

2015. dec. 18. 16:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Viszont ettől függetlenül, hogy nem lehet pozitív vége, ez ne kényszerítsen téged arra, hogy mégis igent mondj neki a kapcsolatra, mert annak se lenne jó vége, ha te nem lennél boldog mellette..
2015. dec. 18. 16:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szèpen köszönöm a válaszaitokat, mind nagyon sokat segítettetek!! :) (sajnos) azt hiszem igazatok van..
2015. dec. 18. 16:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Szegény, láthatóan szenved. Ez a legyünk barátok annyira szar duma. Nem, ennek akkor és ott vége. Persze nem kell haraggal elválni, de egy fiúnak kerek perec mondd meg mit vársz tőle, mit akarsz, ne várd hogy kitalálja a gondolataidat. Mondd meg neki, vége, ne is reméljen semmit. Szomorú lesz, de érteni fogja. Ettől még nem kell feszről őt letörölni, es szóba is állhatsz vele, de a barátságnak jó időre vége.
2015. dec. 19. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!