Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
utolsó pls :"D
Ne kelljen már más legyen csak azért, hogy ne legyen közröhely tárgya...
Szerintem nem lenne gáz, ha valamilyen szinten azért lehetséges lenne egy normális tizenhárom éves barátnőt szerezned... lelövöm a poént. Egy értelmes tizenhárom éves lány nem fog járni veled, mert fél vagy jobban figyelne a tanulásra. Ellenszemben tusz fogni egy csitrit akinek (feltételezem) nem te vagy az első. Ha beszélgetsz is ilyen korú lányokkal, ne érzékeltesd azt, hogy kisebb nállad. Ez az én véleményem, de természetesen abban is biztos vagyok, hogy vannak kivételek is :) 14/L
utolsó pls :"D
Ne kelljen már más legyen csak azért, hogy ne legyen közröhely tárgya...
Szerintem nem lenne gáz, ha valamilyen szinten azért lehetséges lenne egy normális tizenhárom éves barátnőt szerezned... lelövöm a poént. Egy értelmes tizenhárom éves lány nem fog járni veled, mert fél vagy jobban figyelne a tanulásra. Ellenszemben tusz fogni egy csitrit akinek (feltételezem) nem te vagy az első. Ha beszélgetsz is ilyen korú lányokkal, ne érzékeltesd azt, hogy kisebb nállad. Ez az én véleményem, de természetesen abban is biztos vagyok, hogy vannak kivételek is :) 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!