Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól tartok eléggé - én sose értettem miért nem lehet manapság korunkbeliekkel járni (tudod tini korban az a 3 év elég soknak számít) Ha te 23 lennél mondjuk, ő meg 20, az rendben lenne, viszont ebben a korban bárki bármit mond ez nem jó.
Ennek az egyik leglényegesebb oka: a 16 évesek d*gni akarnak, a 13 éves kislányt megd*gni pedig szégyenletes dolog - nem jó korán kezdeni az ilyesmit. Biztos van jópár csaj az oldalon, aki nem ért ezzel egyet, de nem izgat.
A másik meg, hogy a legtöbb 13 éves bár érettebbnek tartja magát a koránál (mindig ezt a dumát nyomják) - valójában általában nem így van.
Kérlek ne érts félre: nem téged akarlak ezzel a válasszal alázni, meg semmi, de valahányszor ilyen kérdést látok, nem tudom megállni hogy ne írjam le a véleményem. Szóval a helyedben nem tenném.
Teljesen mindegy, hogy mi mit mondunk itt, attól függ, hogy felétek hogyan viszonyulnak az emberek az ilyen kapcsolatokhoz.
A 16-13 korkülönbség nem sok, de ffs, hetedikesek? Más korban nem lenne ennyire gáz, de ez így az.
Van egy srác a giminkben, nevezzük mondjuk Gergőnek. Neki is ilyen hajlamai vannak, az egész gimnázium röhög rajta.
Ne légy közröhej tárgya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!