Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek be nektek az ilyen lányok?
Figyelt kérdés
Akik alacsonyak, cukik, bújósak meg ilyenek... És akinek nem jönnek be ne írja, hogy neki nem is jönnek be meg hogy miért általánosítok2015. dec. 13. 15:39
1/7 anonim válasza:
Mert ösztonosen vedenenk ovnank oket:)
2/7 Zedricht válasza:
Oszinten, szerinted mi jobb? Egy aranyos bujos lany vagy egy nagyszaju? Persze mindenkinek mas az izlese de a tobbseg inkabb a lanyos lanyokat szereti.
3/7 anonim válasza:
A magasság az nálam nem számít, szeretem a magas lányokat is. De konkrétan az általad felsorolt típusú lányok azért szimpatikusak, mert kedvesek, kimutatják amit éreznek, jó velük lenni, mert melegszívűek. Egy kapcsolatban meg nem egy érzéketlen valkűrrel akarok együtt lenni.
4/7 anonim válasza:
Mert alacsonyak, cukik, bújósak :3
Én se vagyok magas, nem baj ha alacsony, cukinak azért jó mert ki ne szeretné a cuki lányokat, az hogy meg bújós azért jó mert szeretem ha hozzám bújik valaki ^^
5/7 anonim válasza:
Mert cuki -> aranyos, szeretni való. Bújós -> mert nagyon jó érzés érezni, hogy valaki szeret, vonzónak tart.
6/7 anonim válasza:
Ahogy már előttem is írták.
Az én véleményem ,hogy lehet benne valami olyan ,hogy ösztön és védjük a lányokat/kisebbet.
De ha nem is ezért akkor pont az amit leírtak ,hogy a sztereotípiákkal ellentétben nem szeretjük a hangos lányokat.
A visszahúzódó lányok legtöbbször aranyosabbak önzetlenebbek ,hűségesebbek és jobban tudnak szeretni. Az meg ,hogy bújós az meg + pont ,mert nekünk fiúknak is szükségünk van szeretetre.
A méret meg nem feltétlen lényeg. A magas lányok is tudnak aranyosak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!