Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Utál, féltékeny vagy mi?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utál, féltékeny vagy mi?

Figyelt kérdés
Már egy hónapja nem vagyunk együtt, neki pár nappal a szakítás után lett másik fiú akivel kavar még azóta is. Nekem ma sikerült egy lánnyal a csókig eljutni és mivel barátként tekintek az exemre ezért gondoltam neki is elmondom. Azóta alig ír vissza, flegmázik nem értem mi baja mert ő már nem is szeret meg semmi. Szerintetek? 16/F és 15/L
2015. dec. 12. 22:21
 1/8 anonim ***** válasza:
miért foglalkozol vele? ex .. hagyd a fenébe . nem lehet egy nagy veszteség, ha ennyi esze van hogy így tud reagálni :) még ha rosszul is esik neki vagy féltékeny, akkor meg mivan? ő kavarászhat te meg nem? semmi köze hozzá
2015. dec. 12. 22:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát nekem is ez a bajom, hogy mi van vele. Érdekes mikor szakítottam vele (az nem lényeg miért) én még szerettem más nap vissza akartam kapni és írta, hogy van neki más és én nem kezdtem el neki flegmázni meg semmi, jó az igaz, hogy nagyon rosszul éreztem magam, de nem akartam kimutatni neki. Amúgy eddig semmi baj nem volt, szépen lassan túl tettem magam rajta és elkezdtünk beszélni és barátként eddig nagyon jól elvoltunk.
2015. dec. 12. 22:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem utál, csak féltékeny. Vagy mindkettő. Ez végülis valamilyen szinten érthető, felgyűlhetett benne a harag, ilyen néha még ok nélkül is megesik... Hagyd, majd megnyugszik, idővel kiheveri.
2015. dec. 12. 22:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Az oké, hogy féltékeny, de miért? Két nappal ez előtt írta, hogy már semmit nem érez irántam meg semmi.
2015. dec. 12. 22:36
 5/8 Fruzs33 ***** válasza:
Lehet,hogy féltékenységből jött össze azzal a pasival,hogy éreztesse veled,hogy neki ez rosszul esett,hogy szakítottál vele. És csak azért mondja,hogy már nem érez irántad semmit ,mert erősnek akar látszani előtted.Nem fogja neked elmondani,hogy még mindig szeret,hiszen te dobtad. De ha oka volt annak,hogy szakítottál vele,és téged már nem érdekel az exed,akkor ne foglalkozz vele. 15/L Ja amúgy én is voltam hasonló cipőben
2015. dec. 13. 02:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Még érdekel mert barátként fontos nekem, de most azt mondta rossz kedve van és valószínüleg e miatt csak nem mondja el. Jobb lett volna ha nem mondom el neki?
2015. dec. 13. 12:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Ilyen friss szakításnál nem érdekes mennyire nem működött a dolog, vagy hogy ki szakított kivel, úgy gondolom egyik félnek sem okés ha a másik máris túllépett rajta. Ha tetszik a mostani lány, akkor ő érdekeljen, ne az exed. Ha érdekel még az exed ülj le beszélgetni vele.
2015. dec. 14. 21:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Az a baj sajnos érdekel, de ahogy ő elmondja én nem őt. :)
2015. dec. 14. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!