Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te is kötekedő agresszív diák...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te is kötekedő agresszív diák vagy?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre a mostani fiatalok nagy része agresszív,kötekedő...

A suliban élik ki magukat, már amelyik nem sportol!

Kiváncsi lennék,fiúk,lányok véleményére is,főleg arra hogy mi készteti őket hogy agresszívak,trágárak legyenek!

Lányok véleménye pláne érdekelne!

2015. dec. 11. 07:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Aki nem így tesz, rászállnak a röbbiek és kikészítik.

A tanár - balfék liberális politikánknak köszönhetően - nem tehet semmit ez ellen.

2015. dec. 11. 08:18
 2/5 anonim ***** válasza:

'' már amelyik nem sportol''

szerintem épp azok az agresszívabbak, akik sportolnak. legalábbis nálunk középiskolában a legagresszívabbak a focisok voltak.

otthon ki van nyalva a s3ggük.

a szülők nem nevelik őket, mindent megvesznek, megtesznek nekik.

mivel otthon ők a legfontosabbak, úgy érzik máshol is megtehetnek mindent.

iskolában pedig tényleg megtehetnek mindent. a tanárok nem tesznek semmit.

2015. dec. 11. 13:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem sportolok, mert nem megoldható, sok bennem a felgyülemlett energia. Mégsem vagyok se agresszív, se kötekedő. Ez szerintem nem attól függ, hogy sportol-e az ember, ez természet kérdése.
2015. dec. 11. 15:46
 4/5 Zedricht ***** válasza:

Nem egészen értek eggyet a válaszokkal.

1)Én is sajnos kötekedős vagyok és néha agresszív, de én sem tudom igazán miért, talán még az általánosból hoztam át.

2)Rendszeresen sportolok, habár ez nálam a jó időben való futásban és a kondiban/itthoni eddzésben kimerül, de azért sport.

3)Én eléggé küzdök a céljaimért, próbálok mindenben a legjobb lenni, lehet ebben kifáradok és másokon vezetem le.

+Az osztálytársaim is eléggé idegesítőek(persze vannak kivételek), nagyon gyerekesek tudnak lenni.

Inkább gyerekesek, mint komolyak és én ezt gyakran szóvá is teszem, hol finoman, hol durvábban.

15F

És nem kérek olyat, hogy elkényeztetnek, mert nem.

2015. dec. 11. 15:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nem. Engem álatalában alig vesznek észre, mert elég csendes vagyok és nem nagyon beszélek senkivel. Sosem voltam bunkó, és nem szóltam be másnak. Az igaz, hogy emiatt kicsit kinéznek, de engem nem érdekel, mindenki azt gondol, amit akar. :)
2015. dec. 11. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!