Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarhat valamit?

Figyelt kérdés

Az egyik (férfi) tanárom néha kicsit furcsán viselkedik velem. Utalgat különböző dolgokra (megnézne így meg úgy, táborban majd átjön a szobánkba) de így viccesen, illetve emellett dicsérget (külsőleg), meg félrehív, nagyon közel áll, indokolatlanul hozzámér, becézget..

Ugye ezt csak így viccből csinálja?

A suliban terjengenek pletykák a diákokkal való khm dolgairól

16/L

2015. jún. 6. 09:12
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Ez már több de ne hagyd mert ezért őt lecsukhatják mert valaki felnyomja. De nyilván téged nem fognak elő venni de azt sose feledd mindig 2-őn áll a vásár.
2015. jún. 6. 09:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg tetszel neki. De ha így viselkedik légy vele óvatos. Lehet az sem ártana, ha erről beszélnél mondjuk a táborvezetővel is, ha ott is folytatná, de például jelezheted ezt a szüleidnek is, ha zavar téged és rossz érzéssel tölt el a dolog.
2015. jún. 6. 09:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát részben tudom, hogy csak viccel, de azért néha egy picit meglepődök rajta...
2015. jún. 6. 09:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Igazából ez viccnek túl erős lenne. Normális gondolkodású felnőtt ember. pláne nem tanár, akire fel kellene néznie a diákoknak, nem tesz ilyet. Szóval ne vedd félvállról a dolgot, mert ha nem tulajdonítasz semmi jelentőséget neki, pláne ha nem te voltál az egyetlen akivel hasonlóképpen "viccelődik", akkor ez több mint vicc.
2015. jún. 6. 09:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen tanárom általános 8.-ban,de én imádtam,hogy van humora :D Mondjuk minket nem becézgetett,meg nem közeledett,csak mindig félreértette ÚGY a poénjainkat,meg ilyenek,de komolyan imádtam :D Azóta sajnos már nem találkoztam vele,de nagyon bírtam,mint embert:D Te is utalgass úgy vissza,de ne engedd,hogy fogdosson.Mennyi idős? Mit tanít?

17L

2015. jún. 27. 16:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Kb 40 és törit:D
2015. jún. 28. 08:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló, olyan 35 körül volt,és töritanár :DDD Lehet ugyanarról beszélünk,mi?:P

Mi a keresztneve?:D Ha ez is ugyanaz,akkor szakadok :P

2015. jún. 28. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!