Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelentsen ez a puszi?
Van egy kedves tanárom, akivel órák után szoktam beszélgetni, mert vannak hasonló érdeklődési köreink. Ma, utolsó óránk lévén, vittem neki egy kis édességet, mert mindig hangoztatja, hogy mit szeret.
Óra után, szokás szerint, ketten maradunk a teremben, akkor adtam át neki a kis ajándékot, majd folytattam tovább a beszélgetést. Viszont, ahogy kifelé indultunk, megpuszilt. Persze visszapusziltam, de nem tudtam mire vélni.
Már korábban gyanús volt, hogy tetszhetek neki, de nem tudom, hogy ez most ennek tudható be, vagy csak, természetesnek találta, hogy puszit ad, az ajándék miatt?
17/l
Hát én szalagavatókor meg virágátadáskor meg osztály búcsúztatáskor is megpusziltam az osztályfőnökömet mert illett. de a te esetedben szerintem akar tőled valamit
és az ajándék miatt most már azt hiszi hogy te is akarsz tőle.
Szerintem ez a puszi amolyan ember-ember iranti szeretet nyivanyitas volt. Nem kell semmi olyanra gondolni hogy na most beindult rad, le akar fektetni, stb stb...
Puszit gyakran azert adnak egymasnak az emberek hogy megkoszonjek a rajuk forditott figyelmet faradozast.
Ez az en szemszogem.
Remelem tudtam valamelyest segiteni:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!