Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam a barátomnak?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy lehetséges, hogy van egyfajta mentális problémám. Két legjobb barátnőm tud róla, velük beszéltem meg, elfogadták, támogatnak. Bízom a barátomban - félreértés ne essék - csak félek, hogy rámehet a kapcsolatunk például. Barátnőimet több éve ismerem, barátomat csak nyár óta. Szóval nem tudom hogy reagálna... Nagyon félek, de ha úgymond elhallgatom, akkor bűntudatom lesz. Nem tudom mitévő legyek, segítsetek!2015. dec. 7. 23:34
11/17 anonim válasza:
ezért kérdeztem :) így van túlreagálod, ez semmi gond nincs, ilyen nagyon sok emberrel van csak általában tudomást sem vesz róla .. és kis odafigyeléssel, jó környezettel igazából orvosi segítség nélkül le is küldhető .. ha a barátod normális, amit feltételezek az írásod alapján , semmi probléma nincs ebből :) és nagy kő esik le a szívedről, ha elmondod, mivel te nagyobb ügyet csinálsz belőle, mint amekkora valójában
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2015. dec. 8. 00:11
13/17 anonim válasza:
Nem tudom mi az a probléma, de előbb-utóbb úgyis kiderül.
Inkább egy megfelelő pillanatban mondd el neki.
Fenti szöveget hozzámondod, mert így teljes.
Ha egy normális emberrel van dolgod, akkor annyit érsz el, hogy ezentúl bizalmasabb lesz a kapcsolatotok, neked jól esik elmondani, és könnyebben mondasz el ilyesmi dolgokat neki, meg ő neked. De ez már hosszútávú levezetés :D
Mondd el neki :)
14/17 anonim válasza:
Ez nem igazán nagy gond, sőt. :)
15/17 anonim válasza:
Ez azért nem olyan vészes dolog.
A kérdésed alapján azt hittem, hogy skizofrén vagy, vagy ilyesmi...
16/17 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen mondd el. Mert így fair. Ne magától jöjjön rá. Majd eldönti mit akar. Nem mindenki akar egy kényszerbeteggel lenni, de ha tudjátok kezelni a problémát, akkor nem jelenthet gondot. Viszont add meg neki a választási lehetőséget.
17/17 anonim válasza:
Úgyérted, OCD-s vagy? Szerintem a mentális problémák közül ez a legelfogadhatóbb. Mondd el neki nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!