Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet vagy inkább gáz?
Figyelt kérdés
Van egy fiú,akivel már 3 hónapja beszélünk,de csak facebookon és SMS-ben. Megbeszélt találkozásra nem került sor,pedig egy suliban járunk és szünetekben simán megejthetnénk. Miért ír mindig ha nem akar találkozni? Jó,gondoltam arra,hogy csak barátként tekint rám,de még a barátok is találkoznak. Én nagyon meg akarom tudni,hogy hányadán állunk,de a beszélgetések alapján nem tudom leszürni. Hogy kérdezzem meg,hogy gáz se legyek,de azért végre tudjam meg,hogy miként állunk? És az jó ötlet lenne,ha szóbahoznám,hogy találkozzunk szüneten,vagy inkább gáz? Jaj nekem annyira tetszik az a fiú. Kérlek adjon tanácsot valaki!2015. dec. 7. 19:26
1/2 anonim válasza:
Hát bár mi fiúk ilyenkor nem mindig arra gondolunk hogy járjunk meg minden mert én pl tök kedves voltam / vagyok az egyik volt osztálytársammal persze lány és hát most szegényem kb úgy van mint te ... de hát csak azt tudom javasolni hogy miért ne?! Hát most abban mi lenne a gáz? :dáD Én aszondom csak finomabban kezd pl: szia van kedved dumálni? ha van neki akkor duncsi után egy "holnap is találjozunk" ot mondsz és kb ennyi. :)))) Nagyon sok szerencsét 15/f
2/2 anonim válasza:
Szia :)
Nekem is volt egy mondhatni hasonló helyzetem csak talán picit komplikáltabb.
Mna szoval mivel meg "csak" irogattatok nehogy megkerdezd,hog mit erez irántad vagy hogyan tovább mikor nincs minek tovább lennie.Attól,h irogattok és ott jol el vagytok lehet élőbe csak a földet pásztáznátok mindketten. Előszöris szerintem találkozzatok (nem feltétlen suliban,pl uljetek be vhova,setaljatok meg ilyenek),aztán ha még minig bejön és találkoztatok többször is..akkor kérdezd meg de akkoris valahogy ovatosan :)
Remelem segitettem
Ja es egyaltalan nem gaz ha szobahozod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!