Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alkalom milyen?
Mind a ketten 17évesek vagyunk szűzek.
Az a fő kérdésem hogy mivel tudom kellően felizgatni és ellazitani?
(A terveimet elmesélem üzenetbe akit érdekel írjon)
És az első alkalomkor mi az amire/amikre nagyon kell figyelnem hogy kellően gyengéd legyek a lánnyal??
Elöre is köszönöm
17/f
Egy biztos, nem olyan mint a filmekben.
Simogasd, puszilgasd az érzékeny pontokon. Ha érződik, hogy feszültek vagytok, akkor iszogassatok egy kevés vörösbort előtte.
Gumi legyen!
Köszi a tanácsokat. De egy kicsit bővebben is jöhet.
Több válasz is jöhet.
Előtte egy tapasztalt MILF-el gyakorolj!
Ha mégsem,akkor nyalj,de jó alaposan!
Ne tervezz előre ,hogy mit ,hogy fogsz csinálni mert akkor tuti parázni fogsz előtte és nem fog a műszer se működni. ( tapasztalat )
Gumi legyen , és lassan kezdjetek hozzá . Szóval , sokáig csókolózzatok , izgassátok fel egymást , simogassátok egymást.
A másik ,hogy ha behatolsz akkor óvatosan lassan csináld az ingerek miatt és állj meg mert a partnerednek fájhat. Szóval beszéljetek közbe ,hogy jó vagy nem stb..
19/F
Gyertyafény,halk zene, és fözök vacsit a barátnőmnek gyertyafény stb.
Közzös fürdés és ami jönn ;)
Nem áll fel amikor a barátnőmmel vagyok, vonzo és nagyon jó a feneke és a melle de valahogy mikor rám mászik és markolászom a fenekét és ujjazom akkor se akkar felállni a péniszem. szervi ok kizárható mert hajnali erekcióm van.
Mit tanácsoltok, mivel küzdhetem le?
Esetleg az első alkalomra egy potencianővelöt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!