Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ez a kérdés nektek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rose46 kérdése:

Fiúk, ez a kérdés nektek szól. ÚÚÚÚgyhogy ti mit mondatok? Többi lent

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim mind azt mondogatják, hogy a fiúknak sokkal jobban bejönnek az alacsony, rövid lábú lányok és egy csomó alacsony barátnőmnek van is barátja én meg inkább a magasak közé tartozok és még nem volt barátom :/

(15/l és 168 cm)

2015. dec. 5. 19:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem is bejönnek az ilyen 160 körüli lányok de ha te 168 vagy jól nézek ki és hosszú barna hajad van akkor nekem bejössz :D
2015. dec. 5. 19:50
 2/9 anonim ***** válasza:

Küldj privi képet.

73/F

2015. dec. 5. 19:55
 3/9 anonim ***** válasza:
küld nekem is 18F :D
2015. dec. 5. 19:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem nincs kimondott ideálom, tehát az állítás az esetemben nem iagz. Viszont azt szeretném, ha nálam alacsonyabb lenne a lány és bár nem vagyok magas, de ez azért a lányok jelentős részénél szerencsére magasabb vagyok. :)
2015. dec. 5. 19:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem a magas lányok bejönnek,mer 188 cm vagyok így 180 centiig egy csaj tökéletes tud lenni! 16/f
2015. dec. 5. 20:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az alacsony lányok jönnek be.

97/f

2015. dec. 5. 20:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Igazából ízlés kérdése. Ki mit néz. Nyilván a szép, hosszú láb is szép, de egy kis-alacsony lányt is cukinak tartok. Csak ellenpéldának a 180 centis haveromnak 158 centis barátnője van. Nekem meg 175 centis barátnőm volt. :D

Bármi lehetséges. 15/f

2015. dec. 5. 22:16
 8/9 anonim ***** válasza:
En lany vagyok,( ugyanannyi idos mint te) de azert leirom a velemenyem. Sztem ez a legtokeletesebb magassag egy lanynal, barcsak en is ekkor lennek, mondjuk nem vagyok sokkal kisebb(163cm). Ez olyan magassag,h nem vagy egimeszelo meg torpe se. Szoval en maximalisan elgedett lennek a magassagommal a helyedben.:)
2015. dec. 6. 10:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem pont a magasak jönnek be, nem pedig az ovodás kinézetű "kislányok".
2015. dec. 6. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!