Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen érzés volt, amikor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés volt, amikor először beleültetek a barátotok ölébe?

Figyelt kérdés

és elöször hogy volt?

Pl.: a barátotok "húzott" az ölébe / inkább oda ültetek, mint a másik székre/ nem volt szabad hely és nem akartatok állni, stb....

megkérdeztétek tőle?

fiúk, lányok, milyen érzés volt? :))

kort is légyszi :)

2015. dec. 3. 20:40
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

benedvesedtem :3

akk 16 már 20L

2015. dec. 3. 20:43
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

baráti társaságban voltunk. éppen elbúcsúztam tőle. ő előttem ült, én előtte álltam. aztán megfogott és lehúzott az ölébe és megcsókolt. elég heves csókok voltak :D

én élveztem a helyzetet, de tuti ő is, mert felállt neki.

17/L

2015. dec. 3. 21:04
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Hát nemtom nekem nem igazán volt benne különlegesség:D Ő húzott be az ölébe. Akkor 17l
2015. dec. 3. 21:15
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Engem a barátom húzott az ölébe meg elkezdte puszilgatni a nyakam, én full vörös voltam és benedvesedtem, neki meg felállt

15/L

2015. dec. 3. 21:16
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
hasonló szépeket csináltuk anno mi is az exemmel :D 26/F
2015. dec. 4. 08:03
 6/7 anonim ***** válasza:
78%

Mindkettőnknek izgató :) Ketten voltunk a szobámban, ő ültetett az ölébe engem, aztán én átkulcsoltam a lábammal a testét és csókolózni kezdtünk. Egész jó volt :)

Akkor 16/L voltam, ma 18.

2015. dec. 4. 12:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Kint voltunk a szabadban, nem.akartam a koszos padra ulni :D eloszor csak oldalasan ultem, aztan o megforditott :) jo volt, de nem emlekszem, hogy benedvesedtem-e vagy neki felallt-e :D 14/L
2015. dec. 27. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!