Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám megbékíteni?
(Az ékezethihányért bocsi). Van egy lany az osztalyban akinek bejöttem. Mar golyataborban is jol elvoltunk es a suli annal is jobb volt. Kb miatta vartam minden egyes napot. Volt 1 het amikor ,, bedepizett". Viszahuzodott es nem nagyon beszelt velem. Elmenunk setalni es megbeszelni h mi van vele. Kiderult h bejovok neki es azt erzi h elhanyagolom. Mindig mas lanyokat olelgetek es ot nem nagyon szoktam (amikor meg akartam olelni akkor eleg furcsan nezett ram). Es ezert nem volt joban nehany lanyal. Megmondtam neki h nekem is bejon de nem fogok vele jarni (ido/osztalytars/meg nem allok keszen egy kapcsolatra es nem akartam megbantani/nem akartam wlvesziteni szakitas utan). O is ezt mondta de ereztem h ez nem twljesen igaz.
1 honapon keresztul minden nap beszeltem egy masik lanyal fb n. Eleg jol elvoltunk. Megmondta h tetszem neki de en csak baratkent tekintettem ra (amolyan baratsag extrákkal). Elhivott egy buliba. Egesz este egyutt voltunk és vegül smároltunk. Ez nekem nem jelentett semmit es ezt meg is mondtam neki. A lány hajtott rám ezt le kell szögezni (igaz belementem).
Visza az 1. Lányhoz. A buli utani heten ereztem h megint baja van es elkeztem vele beszelni fb n. Megtudtam h szerelmes belém és nem tudná elviselni h valaki mással lennék. Nekem is nagyon bejön a lány. Megmondtam neki h bármenyire jön be nem tudok vele járni. Nekem elég ha mosolyogni látom és msllettem nem lenne boldog. Megmondtam h nem tudom mit erzek. Osze vagyok zavarodva. Dcsak azt tudom h bejon de jarni nem szeretnek.
Tudomast szerzett h smaroltam egy lanyal. Teljesen kiakadt és ugy viselkedik mintha megcsaltam volna. Bocsánatot kértem tőlle. Ő azt mondta h rendben és elment. 3x próbaltam meg vele beszélni de mindig lepattintott. Fb n is csak anyit irt h ,, nincs miről beszélnünk".a baratomnak anyit mondott tudja h létezem de nem erdeklem.
Menyire rontottam el? Helyre lehet még hozni? Hogyan tudnám megbékíteni? (Az a baj h lehet h szeretem. Az ember csak akkor eszmél rah mi a fontos amikor mar elvesztette)
Koszi h vegigolvastad.
Nekem úgy tűnik, ez a lány csak azért kellene neked, mert mindig ott volt neked, és most sérti az egódat, hogy többé nem érdekled.
Először te döntsd el magadban, mit szeretnél. Az írásod alapján elég fiatalnak tűnsz, de az érzelmi intelligencia nem attól függ, hány éves vagy. Mérlegeld, milyen korszakban vagy: inkább ismerkednél most és buliznál, vagy úgy érzed, egy lányt tudnál szeretni hűségesen. Ez persze az idők során alakul... Nem kell rögtön házasságra gondolni, hogy félj belemenni egy kapcsolatba. Próbáld ki, lesz ami lesz... De mindig legyél őszinte, és következetes, ne ígérgess, ne csinálj magadból hülyét. Tisztázd magadban, hogy kell-e ez a lány, tudnád-e őt szeretni és tisztelni; ha igen, hódítsd vissza, és ne smárolgass másokkal. Ha nem ilyen fontos neked, akkor hagyd, hogy továbblépjen rajtad, és egy másik fiú megadja neki azt, amire vágyik.
Wow..
Nem szeretnék kapcsolatot. Csak baratként tekintek mindketojukre. Nem szeretem egyikojuket sen csak baratkent. Nem az egomat serti hanem a lelkemet h elvesztettem egy jo baratot. Ja es 15/f
Ha barátként tekintesz rájuk, akkor miért "smárolgatsz" az egyikkel, és miért hagyod, hogy belédszeressen a másik?
Gondolom dúlnak a hormonok... :)
Lehetnél felelősségteljesebb, ha valaki a "barátod", akkor ne úgy viselkedj, mintha többet jelentene számodra.
Igen, volt, 15-17 éves koromban. Ahogy idősödik és komolyodik az ember, egyre több elvárása és kötelezettsége lesz, így már nem fogja lázba hozni egy szép férfi/nő, illetve nem feltétlenül hozza összefüggésbe azt, hogy "bejön" neki valaki azzal, hogy érzelmi kapcsolatba bonyolódjon is vele.
Ha csak barát, akkor nem értem a kérdést. Békülj ki vele, egy igaz barát megbocsát. De ha csak a részedről barátság, a lány részéről több, akkor az nem egy kiegyensúlyozott baráti kapcsolat. Szerintem hanyagold, ha fontos, még talán később összejöttök. Ha meg szeret, akkor megbocsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!