Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudnám megbékiteni? Én 21F

Hogyan tudnám megbékiteni? Én 21F

Figyelt kérdés
4 hete ismerkedek egy 18 éves lánnyal. 3 hete voltunk moziban. Másnap megint találkoztunk, vittem neki egy vörös rózsát is, akkor "össze is jöttünk", de dobott, mert gyors volt neki a tempó. 4 napra rá mondta, hogy probáljuk meg, de hadd irányitson ő. Megbeszéltük, hogy decemberben elmegyek a szalagavatójára, ha már megveszi a jegyet, meg elakart vinni a szalagavató afterre. Tegnap vele és egy barátnőjével+az ő barátjával beültünk egy helyre iszogatni, vittem neki 3 szál vörös rózsát. Viszont nagyon berúgtam, mert semmire nem emlékszek. Állítólag kiabáltam vele és úgy viselkedtem, ami egy felnőtt férfihez nem méltó. De én egyáltalán nem szoktam így viselkedni, most fordult elő elösszőr. Részegen nem vagyok kötekedős, inkább sokat beszélek és szeretek mindenkit. Már ezerszer mondtam neki mindent, kértem bocsánatot, mondtam, hogy sajnálom, hogy szégyellem ahogy viselkedtem de szerintem nagyon haragszik rám és őt ez nem érdekli. Tetszek neki, neki a barna szemű fiúk jönnek be és nekem barna, és ha nem akart volna semmit, akkor nem találkozott volna velem többször is, sőt nem mondta volna hogy ha eltudok tekinteni attól, hogy az elején a dobással már elbaszta akkor probáljuk meg. De félek, hogy most egy ilyen hülye viselkedés miatt ennyi volt :( Esetleg egy darabig ne irjak neki? vagy mit csináljak?
2014. okt. 26. 11:46
 1/2 K. Kilia válasza:
Lehet hogy rosszul tetted hogy annyira berúgtál.szerintem egy idő után megbékél magától ha tényleg szeret biztosan megbocsájt :-). Szerintem most egy kicsit hagyd es aztán irj neki. Azért sok sikert kívánok hogy újra együtt legyetek :-)
2014. okt. 26. 11:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Úgy együtt nem voltunk. 4 hete ismerkedünk. Neki gyors volt az én tempóm, mert eddig csak távkapcsolata volt. Inkább randik voltak. De gondolom, ha nem akarna semmit akkor nem hívna el ide-oda. Szerelemről azért még ennyi idő után szerintem ne beszéljünk. De remélem, hogy megbékél és nem gondolta komolyan hogy már nem érdekli :( Vajon el tud tekinteni ettől? Ne irjak neki egy darabig? várjam meg hátha ő ír majd?
2014. okt. 26. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!