Hogy tudnám megbékíteni?
Párommal nyáron sokat vitáztunk, szinte mindennap.. Aztán egyszer meguntuk, megbeszéltük, hogy a legközelebbi vitánál inkább hagyjuk az egész kapcsolatot.. 3hónapig minden tökéletes volt, teljes boldogság, szerelem, tényleg,minden a legnagyobb rendben! Szombaton kicsit összebalhéztunk,amiatt,mert hetente kétszer találkozunk, ( még iskolába járok, érettségi éve) , és Szombat este elment a haverjához.. Én bugyuta ezt túlreagáltam, már látom,hogy meg kellett volna értenem,hogy ha van egy kis ideje,nem lehet mindig velem.. Ő úgy vette le,hogy én elakarom tiltani a barátaitól (MIKOR EZ NEM IGAZ!),és közölte,hogy menjek haza, és ne is lásson többet.. Hazajöttem,azóta hívogatom, semmi, nem veszi fel.. felhívtam az édesanyját,hogy adja neki a telefont, de rámn nyomta.. Jó lenne tudni,hogy mi van, mert azóta sírok, iskolában figyelni nem tudok, eléggé kikészít az egész dolog.. Írtam neki sms-t,hogy hülye voltam, és máskor nem lesz ilyen,ne haragudjon, megváltozok stb stb..
Csak ritkán vagyunk együtt,olyan jó lett volna vele..:(
Most neki idő kell lenyugodni,vagy szakítani fog?
Látni sem akar,megmondta,hogy besokallt már mindenből!
Teljesen kivagyok, nem eszek, semmi, csak ő jár a fejemben...
meddig várjak? ne is keressem?:( 2év szerelmet csak így eldobna magától? ::(((
Köszönöm!
Tudom,utólag belátom én is, hogy hibáztam..
És megbántam teljesen..
tudja,hogy nem vagyok az a hisztis pipi, bármit megcsinálok,és vele tervezem a jövőmet is..
tényleg, tudom,hogy hülye voltam..:(
tudom,hogy szeret, ha nincs vita!
mindig mindent megad nekem,és érezteti is,hogy fontos vagyok neki!
miből gondolod?
Régebben mindig azt mondta,hogy ha felidegesítem,neki egy hét kell,mire lenyugszik, és érzi,tudja,hogy hiányzom neki, és akkor talán megtud bocsájtani..
várjak..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!