Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Redghost kérdése:
Szerintetek alacsony vagyok ha 19 évesen 171 cm vagyok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok se vékony se dagi,normális testalkatom van.
19/F
2015. dec. 2. 21:54
2/17 A kérdező kommentje:
Kösz,most megnyugodtam :)
2015. dec. 2. 22:00
4/17 A kérdező kommentje:
ohh,és mekkora a normális?
2015. dec. 2. 22:01
5/17 anonim válasza:
Megnyugtatlak, sok ekkora ember van, hírességek között is. Eminem is 173, Tobey Maguire is ennyi. Magadhoz illő társat keress.
6/17 anonim válasza:
Egy szóval sem mondtam, hogy nem vagy normális. Csak, hogy 19 éves fiú létedre alacsony. Egyébként szerintem olyan 175-től már jó vagy azt a pár centit, meg letagadhatod. #3-as voltam
7/17 A kérdező kommentje:
küszz srácok :)
2015. dec. 2. 22:03
8/17 anonim válasza:
Az iq-d alacsony haver. Ki nem szarja le hogy hant eveseb hany centi vagy??? Valszeg mar nem fogsz nôni, de ne fossàl, lègy fèrfi, legyèl olyan jò ember amilyen caak tudsz es akkor a borzaszto alacsonysagod nem fog gondot okozni. Hulla mindegy hogy van x millio csaj aki magasabb faszit akar (aztan almaik hercegwe arkruja az aguàt)
Lesz y millio csaj akinek elèg magas vagy.
Ennyi haver, be lehet Zàrni a tèmat.
9/17 anonim válasza:
alacsony vagy, de nem ezen mulik. A legjobb baratom kabe ilyen magas, aztan tucatszamra fektette a csajokat.
10/17 anonim válasza:
Tökmindegy milyen magas vagy, ezt simán lehet ellensúlyozni jó személyiséggel és kisugárzással :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!