Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem vagy nem tetszem neki?
Van egy fiú..sajnos osztálytársam.Bizonytalan vagyok abban,hogy "úgy" kedvel-e.Pár dolgot felsorolnék:
-Tavaly felkért táncolni.De ez még szerintem nem jelent semmit,mert másokat is táncra buzdított.Persze végig fogta a kezem.Megkérdezte az egyik barátnőmet,hogy miért nem táncol és utána viccesen megkérdezte,hogy féltékeny-e rám.
-Hozzám szokott érni,de mivel közvetlen bárkit megérint.
-Jóban van a barátnőimmel.
-Nem olyan rég volt,hogy mentünk az osztállyal a templomba egy előadásra és mellém ült,pedig a haverjai mellé is ülhetett volna.Közben végig a kezével babrált.Később véletlenül a kezére tettem a kezem.Ciki volt. ^.^
-Néha-néha rám pillant órán.
-Nemrég beszélgettem egy fiúval.Nagyon jól elvoltunk,nevettünk és én láttam a válla fölött,hogy néz.Oda jött hozzánk és megkérdezte,hogy...jól áll-e rajta a melltartó(táncbemutató volt,a fiúk lányoknak öltöztek).
-Tesi órán általában az én csapatomban van és mellettem.
Most ennyi jutott eszembe.
Szerintetek?
Még pár dolog:
-Szünet előtt buli volt és oda mentem az oszt.társaimhoz és ő azt mondta :Itt jön a jó nő! Szerintetek?Utána kínos csend volt.
-Ének óra előtt mondta,hogy ő nem fog énekelni,mire én:-Miért nem?Pedig jó hangod van!-ezután zavarba jött.
Örülnék még pár tippnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!