Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Miért van ez?
Figyelt kérdés
Van egy egy éves kapcsolatom. A barátommal 1 évet együtt jártunk suliba, de ő iskolát váltott. Az egyik haverjával jóba is lettem. Beszélgettünk, nem is fektettem rá nagy jelentőséget. Ebben az évben már nem az osztálytársam a barátom, de még együtt vagyunk. De a haverjával nagyon jóba lettem. Megbízunk egymásba, mindent tudunk egymástól, szinte suli időbe mindig együtt lógunk. És elönt a féltékenység hogy ha meglátom őt azokkal a lányokk, akiket én nagyon utálok, ő is nagyon kól tudja, és nem értem miért foglalkoztat. A héten volt egy olyan beszélgetésünk mikor tisztára úgy éreztem mint hogy ha együtt lennénk, mert úgy beszélt hozzám, mert éppen látta hogy ideges lettem. Jól esett, de mégis olyan furcsa. Miért van ez?2015. dec. 1. 22:49
2/3 anonim válasza:
A csavoja pasijara kacsingat.
Amugy honnan tudjuk mert van? Annyira nem ertem ezeket a kerdeseket.. gondolom megtetszett, de ezt sem tudom mondani biztosra, mert te erzed...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!