Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak mi a problémájuk ezzel?
Férfiak! Miért olvasom itt több helyen és máshol is, hogy nem vagytok oda a tetovált lányokért?
Visszataszító számotokra, ha firkálva van a bőr, vagy esetleg más oka van ennek? (Nem a tetőtől talpig tetovált lányokra gondolok)
A kérdés onnan indult, hogy tetszik nekem egy srác a suliból, akinek nincsenek tetoválásai és félő, hogy esetleg emiatt veszítek az esélyeimből.
Köszönöm a normális válaszokat:))
"az ő problémájuk, ha nem tetszem nekik, nem érdekel. "
Nyilván azért firkáltattad össze magad mintákkal, mert nem érdekel a környezeted véleménye? Akkor meg minek festegeted magad időt és energiát nem kímélve? Az igazi "leszarom üzemmód" az lenne, ha nem lenne tetkód meg divatos cuccod... tehát amit írtál az egyszerű képmutatás. Igenis érdekel az, hogy mit gondolnak rólad, ezért van rajtad minta és ez kérdés is ezért született. Sajnos tudod a felnőttek és a normális férfiak mást gondolnak a tetkókról, mint a gimis vécében cigiző haverjaid.
"Most nem a munkát kérdeztem stb. de azért köszönöm válaszod!:-D"
Többnyire a magunkéhoz hasonló társadalmi státuszú párt választunk, és, mint írtam, aki eleve a társadalom aljára lövi be magát ilyen húzásokkal mint a tetkó, az nem lesz túl vonzó a legtöbb férfi szemében. Mármint, egy dugást senki nem utasít vissza, ha jó bőr vagy, de ennyi és nem több. Persze vannak kivételek, tetkós ügyvédek és agysebészek, de nem véletlenül alakulnak ki a sztereotípiák.
ui: ha valaki nem ért egyet, akkor ne patkány módjára downvote-oljon, hanem produkáljon ellenérveket.
tegnap 19:01
Te hol élsz? A munkatársaim 90%-ának van tetkója :'D Max a falusi idősek akadnak ki ezen. (Sokaknak nem tetszik, de azért 2015-ben már nem számít csodának)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!