Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiaknak mi a problémájuk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kkicsii kérdése:

A férfiaknak mi a problémájuk ezzel?

Figyelt kérdés

Férfiak! Miért olvasom itt több helyen és máshol is, hogy nem vagytok oda a tetovált lányokért?

Visszataszító számotokra, ha firkálva van a bőr, vagy esetleg más oka van ennek? (Nem a tetőtől talpig tetovált lányokra gondolok)

A kérdés onnan indult, hogy tetszik nekem egy srác a suliból, akinek nincsenek tetoválásai és félő, hogy esetleg emiatt veszítek az esélyeimből.

Köszönöm a normális válaszokat:))

2015. dec. 1. 18:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
55%

Személy szerint én azért nem szeretem a tetovált lányokat, mert én azt szeretem ha minél természetesebb egy lány :)

Szerintem sokkal szebb tud lenni bárki tetoválás nélkül :)

2015. dec. 1. 18:55
 2/17 anonim ***** válasza:
54%
Egy lánynak szerintem ne legyen tetoválása, bár ha valaki tetszik akkor nem ezen fog múlni a dolog. Szerintem a tetoválás felesleges, legyen akár férfi vagy nő, de ez csak az én véleményem :D
2015. dec. 1. 18:56
 3/17 anonim ***** válasza:
33%

Külsőre: Mert sem nem természetes, sem nem vonzó, sőt, kifejezetten rossz látvány.

Belsőre: Arról nem is beszélve, hogy mennyire kell eltorzult lelkivilág ahhoz, hogy a bőrödbe fecskendezz valami mintát. Mi vagy te, valami középkori sámán? Ezzel automatikusan, szándékosan kiprovokálod a társadalom jó részének lenézését, ergó rosszabb eséllyel indulsz munkakeresésben, kapcsolati háló építésben, és még millió dologban. Aki eleve a társadalom peremére pozicionálja magát egy ilyen teljesen értelmetlen hülyeséggel, az nem vonzó. Ezzel lázadni pedig egyenesen nevetséges.

2015. dec. 1. 19:01
 4/17 A kérdező kommentje:

Persze, hát más emberekkel én is úgy vagyok, hogy az az ő problémájuk, ha nem tetszem nekik, nem érdekel.

Ha viszont megtetszik valaki, akkor azért más a helyzet ebben az esetben.:-D

2015. dec. 1. 19:01
 5/17 A kérdező kommentje:
Most nem a munkát kérdeztem stb. de azért köszönöm válaszod!:-D
2015. dec. 1. 19:02
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, ha van pár szolid tetoválása. Nekem is van.
2015. dec. 1. 19:10
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs problémám vele, alapvetően a tetoválás menő. Azok a tetkós lányok taszítanak akik láthatóan csak azért tették fel, mert hú de trendik meg vagányak akarnak lenni, és egyáltalán nem is illik hozzájuk. De azok viszont nagyon. PC-vel is ugyan így vagyok.
2015. dec. 1. 19:13
 8/17 anonim ***** válasza:
77%

Nekem nincs gondom velük. Persze az aki tényleg nagyon össze van tetoválva az szerintem sem szívderítő látvány, de ha 1-2 kis akármilyen minta van szerintem nem probléma. Sőt van akinek jól is áll. A srácot neked kell ismerni. Mint láthattad minden ember máshogy reagál a tetkóra. Ha a srác nem bírja, akkor kicsi esély. Ha bírja akkor nagyobb. De lehet hogy nem érdekli, akkor meg édes mindegy.

Apropó. Lehet nem természetes, de miért kell eltorzult lelkivilág ahhoz hogy valaki mintát varrasson? Lehet hogy az adott minta sokat jelent annak a személynek valami okból, vagy pusztán tetszik neki és ennyi. Ez hogy hátránnyal indul meg nem minden esetben igaz. Sok embert ismerek aki szakmájában elismert, remek kapcsolatai vannak, normális életet él, pedig a karjuk/lábuk össze van tetoválva. Nem csak egy kis minta, hanem tényleg az egész.

2015. dec. 1. 19:14
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a változatos véleményét:-)) Az első kettőnek különösen, mert kultúráltan magyaráztátok meg, hogy miért nem tetszik nektek a tetoválás! :-D

A 3-as váloszoló kivételével ment mindenkinek a zöld pracli. :-))

2015. dec. 1. 19:18
 10/17 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem a tetoválás egyetlen fajta emberen nézhet ki jól, az izmos férfiakon. Pl pár énekesen sokat dob, hogy vannak tetoválásai.
2015. dec. 1. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!