Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok vélemény? De jöhet a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok vélemény? De jöhet a fiúké is.

Figyelt kérdés

Lányok,ha van 1 fiú aki ELVILEG nem tetszik nektek,csak cukinak tartjátok,azt ti ölelgetitek meg puszilgatjátok az iskolába? Netán fogjátok a kezét miközbe sétáltok pl a folyosón? Meg hagyjátok hogy megcsókoljon? MEg olyanokat mondtok neki hogy akármikor megcsókolhat titeket. Mert én így vagyok egy lánnyal,és még az is idegesitette hogy én lány osztálytársaim ölelgetem. Mert aztán mondta hogy szánalmas és ettől ő nem lesz ideges. Pénteken kérdeztem tőle hogy nem e beszélhetnénk és azt mondta hogy " Nem érdekelsz "

Tetszek neki vagymi?

2015. nov. 29. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Oszinte leszek ez a csaj szerintem csak feltekennye akar tenni valakit azzal hogy neha veled log.. Gondolom csak akkor puszilgat a suliban meg fogja meg a kezed ha az altala kiszemelt latja.. Mindenesetre szerintem hagyjad mert ebbol ugyse lesz semmi jo ha azt mondta nem erdekled...
2015. nov. 29. 14:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen lehet csak valakit feltekennye akar veled tenni.

Bocsi az elezetekert.

2015. nov. 29. 14:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Őszintén meg mondom hogy szinte alig voltak a folyosón amikor odajött,sőt,csak lányok voltak szinte,mivel a 2. szinten jött oda,ami elég "kihalt" inkább az első szinten vannak sokan meg a földszinten. De az első szinten is odajött párszor de akkor is csak fiú osztálytársammal voltam. Őt meg nem szereti a csaj. Egyszer a tesi öltözőbe is bejött amikor egyedül voltam.
2015. nov. 29. 15:26
 4/6 anonim ***** válasza:
kúrd már meg:D
2015. nov. 29. 18:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Szánalmas egy csaj.
2015. nov. 29. 18:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Elég gáz a lány..
2015. nov. 29. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!