Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Szex közben hogy jöhet ez szóba? 19/F
A barátnőmmel most fogunk egymással először lefeküdni,de már régóta egyikünk sem szűz. Az lenne a kérdésem főleg tőletek lányok, mivel egy elég bevállalós csajról van szó előjáték közben orálnál,hogy kérdezzem meg hogy elmehetek-e a szájába ? Illetve ha úgy alakulna,hogy miután kinyaltam ő valahogy nem kezdi el akkor ezt is,hogy lehet szóba hozni ? Nem akarok meglepetést okozni az sem baj ha nem engedi,de szerintem ezt meg kéne beszélnünk előtte :)
Nem akarok bunkó lenni meg semmi,azért kérdezem,hogy ezt a kérdést,hogy lehet rendesen feltenni ?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat ! :)
Szerintem egy komoly kapcsolatban már jó előre érdemes megbeszélni, hogy mit várunk el a másiktól és viszont. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy csak egy rosszul sikerült szerencsétlenkedés lesz a vége, amit később már nem is érdemes folytatni. A véletlenre bízni, hogy majd kialakul valahogy, szerintem elég rossz döntés és nagy esély lesz a csalódásra.
Az én életemben egy ilyen esemény nagyon komoly volt ahhoz, hogy érdemes legyen minden fontos részletét előre komolyan, és pontosan megtervezni, megbeszélni.
Szerintem, ha normálisan megkérdezed közbe, h "elmehetnék e a szádba" mert nekem az ugy lenne a tökéletes,de ha nem, az se baj, igyis a legjobb nekem,és szerintem még mond el neki mellé, h mennyire szereted, szerintem van olyan lány, aki aztgondolná, h ki akarja használni a pasija, h mindent megtenne érte, mert szereti, vagy ilyesmi. :) de ahogy ezt a kérdést kiirtad, nekem azjón le, h szereted, és nemnakarod megbántani esetleg evvel a dologgal.:)
18L
Szerintem, ha normálisan megkérdezed közbe, h "elmehetnék e a szádba" mert nekem az ugy lenne a tökéletes,de ha nem, az se baj, igyis a legjobb nekem,és szerintem még mond el neki mellé, h mennyire szereted, szerintem van olyan lány, aki aztgondolná, h ki akarja használni a pasija, h mindent megtenne érte, mert szereti, vagy ilyesmi. :) de ahogy ezt a kérdést kiirtad, nekem azjön le, h szereted, és nemnakarod megbántani esetleg evvel a dologgal.:)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!