Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti arra hogyan reagálnátok, ha banánevés közben egy fiú azt mondaná nektek, hogy jól áll a szátokban a banán?
Figyelt kérdés
2015. jún. 4. 17:08
1/7 anonim válasza:
én csomószor mondtam már a csaj osztálytásaknak ilyen és ehhez hasonló utalásokat, de mivel tudják hogy egy kiéhezett perverz szűz arc vagyok, le se szarták már az utolsó két évben :D.
2/7 anonim válasza:
Ha egy jó barátom akkor bemutatnék neki a középső ujjammal és nevetnék rajta mert tudom, hogy csak viccel
3/7 anonim válasza:
Barátomtól és haveroktól már megszoktam az ilyen megjegyzéseket. Baráti társaságon belül rendszeresek a szexuális jellegű poénok/beszólások. Azokon csak röhögök. Egy idegentől nem fogadnám ilyen jól a dolgot, a válasz egy egy grimasz lenne és egy feltartott középső ujj.
4/7 anonim válasza:
utoljára általános iskoláában tartották viccesnek ezt a fiúk. megvetően néznék arra, akinek ez még 14 + évesen is poénforrás..
5/7 anonim válasza:
Szép nyugodtan enném tovább a banánt rezzenéstelen arccal, mint aki nem is érti a célzást.
7/7 anonim válasza:
Nekem egyszer azt mondta, hogy nehogy leharapd, épp játszottam vele és nagyon tetszett neki, aztán megakartam enni. ;)
Mosolyogtam ezen.
Páromnak is tetszett s megnéztük meddig tudom bekapni/nyelni. Mint azon a képen, amit nem találok.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!