Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan lehet tudni, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy valaki homoszexuális?

Figyelt kérdés
17/F Azt vettem észre, hogy valaki más osztálytársam titokban meleg. Például az egyik nap, mögém jött, és megerintette a hátsóm. Azt nem tudom, hogy véletlen volt e, de már régóta sejtem, hogy meleg. Mert mem szeretem, ha kukkolnak. Semmi mást ne írjátok, csak ami a kérdés. Köszönöm.
2015. nov. 23. 17:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Rákérdezel. Biztos vannak még ilyen apró jelek, amiből te ezt gondolhatod, de sosem tudhatod biztosan megállapítani. Az ilyen nem látszik csak úgy meg ránézésre.
2015. nov. 23. 17:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Honnan lehet tudni, hogy valaki homoszexuális_____ csakis fiúkkal szexel.
2015. nov. 23. 17:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Onnan, hogy csak a fiúkra/férfiakra áll fel neki.
2015. nov. 23. 17:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ránézel. Ha esetlen, törékeny, lányos, vagy nem férfias az ülése/állása. Nem tud mindent tettetni.
2015. nov. 23. 17:53
 5/8 A kérdező kommentje:
A felettem lévő, és az első válaszolóknak köszönöm. Majd igyekszem megtudni, mert már idegesít
2015. nov. 23. 18:17
 6/8 anonim ***** válasza:
mi idegesít? hogy szerinted bejössz neki?
2015. nov. 23. 22:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Lehet csak hülyéskedik...mi is haverokkal baszakodtunk mar ilyennel. :D

Mondjuk én bisex vagyok szal nekem még tetszik is :'D

Egyébként meg ha magamból indulok ki és ha jóban vagytok és rkérdezel megfogja mondani ha úgy van.

Külső jelei nem nagyon vannak, főleg ha nem válalja fel.

2015. nov. 24. 11:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem van meleg osztálytársam(4 is és szerintem titokban találkozgatnak). Ránézésre simán megállapítható. A járásuk, az arcmimikájuk, a nézésük, mozdulataik, beszédstílusuk, jellemük.
2016. jún. 15. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!