Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14-18 éves lányok, ez a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-18 éves lányok, ez a durván korotokbeli srác bejön nektek?

Figyelt kérdés

Csak őszintén.

[link]

2015. nov. 18. 14:40
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

10:

De mi a baj a nagy kócos hajjal? Szerinted nincsenek férfiak, akiknek a hosszú haj jobban áll, mint a rövid?

2015. nov. 18. 15:16
 12/26 anonim ***** válasza:
86%
#6-os egyrészt, azt hogy ki min gondolkozik, had döntse már el saját maga, nehogy már te mondd meg neki, hogy mire gondolhat és mire nem.. Másrészről egy fiút lányosnak nevezni nem gáz dolog egy lánynak, az csakis a fiúnak gáz, hogy lányosan néz ki(én rohadjak meg először azt hittem 4-5 másodpercig, hogy csajszi az illető).. Nem is értem ezt az összefüggésedet..:D Nem lányoknak gáz lányosnak lenni, hanem a fiúknak.. Őszinteség azt jelenti, hogy ami benned van ad ki magadból tisztán egyenesen, ami persze nem biztos hogy mindenkinek tetszeni fog.
2015. nov. 18. 15:26
 13/26 anonim ***** válasza:
Kérdező, természetesen van olyan akiknek jól áll a hosszú haj, még a kócos is, de ennek a csávónak inkább olyan "macsósabb" arca van, ha csak az arcát látnám úgy hogy a haját nem biztos olyannak képzeltem volna el, hogy egy kigyúrt gyerek valami laza séróval. Mondjuk eléggé b*zis érzés így erről a témáról beszélgetni fiúként..xd
2015. nov. 18. 15:28
 14/26 A kérdező kommentje:

Oké, bár nem nekem címezted, de értem mit mondasz.

Szóval:

1. Neked a hosszúkás hajú férfiak nem jönnek be egyáltalán?

2. Neked az arcszőrzet nélküli férfiak nem jönnek be egyáltalán?

3. Neked a jóképű, de inkább kisfiúsan, mint férfiasan jóképű férfiak nem jönnek be egyáltalán?

Mondd hogy nem-nem-nem és oké. Csak kíváncsi vagyok.

2015. nov. 18. 15:28
 15/26 anonim ***** válasza:
#12, na látod, itt kezdődik az értékítélet, amikor azt mondod, hogy ez vagy az a kinézet "gáz" egy fiúnak vagy egy lánynak. Az összefüggés annyi, hogy ha egy fiúnak "gáz" lányosnak lenni, az azért van, mert magával a "lányosság"-gal van probléma. Érdekes ez a nemi kettős mérce, ugye? Ha egy fiúra azt mondjuk, hogy "lányos", az általában egyértelműen negatív jelző, ha egy lányra azt, hogy "fiús", az inkább semleges vagy enyhén pozitív, max. személyes ízlés szintjén negatív.
2015. nov. 18. 15:35
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez a kedvenc "hajfajtám" egy fiún :). Szerintem az arca is helyes, az is tetszik :). A testalkata nekem egy kicsit vékonyabb, ha edzene egy kicsit még és felszedne pár kiló izmot sokat dobna rajta (nem azt mondom hogy legyen kigyúrt izomagy, de a kép alapján nekem is vastagabb a karom, pedig nem vagyok dagi :) ). Nekem tetszik ez a nuku szőr, nem tudom, én ezt szeretem, és nem vagyok se biszex, se leszbikus :), csak valamiért nem szeretem a szőrt se magamon, se fiún (na jó, csak a lábán :D ). 14 vagyok :).
2015. nov. 18. 15:40
 17/26 anonim ***** válasza:
90%

15# Neeem:D Fiúnak lányosnak lenni az nem azt jelenti, hogy lányosnak lenni rossz dolog, hanem hogy FIÚKÉNT lányosnak lenni gáz(gáz/rossz dolog=ugyanaz).:D Tehát csak a fiúkénti lányossággal van probléma.. Tehát az aki fiú és lányos, az a fiú lányosság, teljesen különáll a szimpla lányosságtól:D Tehát a fiúlányosság az ami rossz dolog, nem maga a lányosság:D Ezért nem értettem én csak az összefüggést, nem találom a logikai alapot:D

Igen azért van ez a különbség, mert általában egy férfinak kell eltartania a családot, és némi felelősségvállalás, tehercipelés, stresszkezelés illetve férfiasság nélkülözhetetlen. És ez a srác nem épp úgy néz ki aki ezeket elbírná magával.:D Az meg hogy a lánynak van választási lehetősége is hogy fiús legyen, az csakis saját felelősségre, mert lányosnak lenni igen is jó, bár férfiak körében lehet tetszetős a fiús lányosság valamilyen szinten, de ezért is furcsa, ha valaki fiús akar lenni lányként, furcsa de nem elítélendő..

2015. nov. 18. 15:57
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

66%-os, gondolom te is ilyen harcigiliszta lehetsz, ha ennyire rosszul esik ha valakinek nem jön be ez az alkat:-D Ez olyan, hogy ti mondhatjátok egy lányra hogy kövér, de mi nem mondhatjuk

egy pasira hogy gizda? Gondolom akkor te se szoktad mondani a lányokra hogy szerinted nem szépek, rövid a hajúk, túl vékonyak vagy túl kövérek ugye? Egyszerűen fogadd el, hogy van aki a férfiakat szereti és van aki a kisfiúkat.

Nálam itt kezdődik a férfias pasi, és még ő is az elején jár: [link]

2015. nov. 18. 16:54
 19/26 anonim ***** válasza:

#17, cirkalmas szavakkal írtad körül a dolgot, de gyakorlatilag arra megy ki a dolog, hogy ókonzervatív nemi szerepeket definiálsz, és ha valaki attól eltér, az gáz, és értékítéletet mondasz róla. (Itt is van különbség - te azt mondod gyakorlatilag, hogy fiúként lányosnak lenni elítélendő, lányként fiúsnak lenni meg legfeljebb "furcsa" és nem mindenkinek tetszik.)

#18, azt gondolsz rólam, amit akarsz, maximum súlyos tévedésben élsz.

2015. nov. 18. 16:58
 20/26 anonim ***** válasza:
utolsó: nem hiszem:-) megnéznék rólad egy képet, lenne pár ezrem arra hogy te is ilyen alkat vagy... de engem aztán nem zavar ki hogy néz ki, míg nekem jut férfi :-D
2015. nov. 18. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!