Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-18 éves lányok, ez a durván korotokbeli srác bejön nektek?
10:
De mi a baj a nagy kócos hajjal? Szerinted nincsenek férfiak, akiknek a hosszú haj jobban áll, mint a rövid?
Oké, bár nem nekem címezted, de értem mit mondasz.
Szóval:
1. Neked a hosszúkás hajú férfiak nem jönnek be egyáltalán?
2. Neked az arcszőrzet nélküli férfiak nem jönnek be egyáltalán?
3. Neked a jóképű, de inkább kisfiúsan, mint férfiasan jóképű férfiak nem jönnek be egyáltalán?
Mondd hogy nem-nem-nem és oké. Csak kíváncsi vagyok.
15# Neeem:D Fiúnak lányosnak lenni az nem azt jelenti, hogy lányosnak lenni rossz dolog, hanem hogy FIÚKÉNT lányosnak lenni gáz(gáz/rossz dolog=ugyanaz).:D Tehát csak a fiúkénti lányossággal van probléma.. Tehát az aki fiú és lányos, az a fiú lányosság, teljesen különáll a szimpla lányosságtól:D Tehát a fiúlányosság az ami rossz dolog, nem maga a lányosság:D Ezért nem értettem én csak az összefüggést, nem találom a logikai alapot:D
Igen azért van ez a különbség, mert általában egy férfinak kell eltartania a családot, és némi felelősségvállalás, tehercipelés, stresszkezelés illetve férfiasság nélkülözhetetlen. És ez a srác nem épp úgy néz ki aki ezeket elbírná magával.:D Az meg hogy a lánynak van választási lehetősége is hogy fiús legyen, az csakis saját felelősségre, mert lányosnak lenni igen is jó, bár férfiak körében lehet tetszetős a fiús lányosság valamilyen szinten, de ezért is furcsa, ha valaki fiús akar lenni lányként, furcsa de nem elítélendő..
66%-os, gondolom te is ilyen harcigiliszta lehetsz, ha ennyire rosszul esik ha valakinek nem jön be ez az alkat:-D Ez olyan, hogy ti mondhatjátok egy lányra hogy kövér, de mi nem mondhatjuk
egy pasira hogy gizda? Gondolom akkor te se szoktad mondani a lányokra hogy szerinted nem szépek, rövid a hajúk, túl vékonyak vagy túl kövérek ugye? Egyszerűen fogadd el, hogy van aki a férfiakat szereti és van aki a kisfiúkat.
Nálam itt kezdődik a férfias pasi, és még ő is az elején jár: [link] já
#17, cirkalmas szavakkal írtad körül a dolgot, de gyakorlatilag arra megy ki a dolog, hogy ókonzervatív nemi szerepeket definiálsz, és ha valaki attól eltér, az gáz, és értékítéletet mondasz róla. (Itt is van különbség - te azt mondod gyakorlatilag, hogy fiúként lányosnak lenni elítélendő, lányként fiúsnak lenni meg legfeljebb "furcsa" és nem mindenkinek tetszik.)
#18, azt gondolsz rólam, amit akarsz, maximum súlyos tévedésben élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!