Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-18 éves lányok, ez a durván korotokbeli srác bejön nektek?
De ő hogy lehetne férfias?
Alapból kisfiús arca van sajnos. Ez genetika. Nem tud mit tenni ellene.
A hosszú haj áll neki a legjobban. Rövid hajjal még rosszabbul néz ki.
Arcszőrzete pedig egyáltalán nincs. Talán néhány nap borotválkozás nélküliség után jelenik meg egy kis borosta.
Ő szerinted hogy lehetne akkor férfiasabb? Mitől?
A nem férfiasság abban nyilvánul ki nála, hogy méteres kócos haja van(már-már olyan mintha egy "rövidhajú" lány lenne), pálcikaember. Azért kattoltam ide fiúként, mert nekem is kisfiús arcom van, és néha már sajnos eléggé durván bejön a lányoknak.. Mondjuk én kicsit vastagabb vagyok, és mondjuk akinek kisfiús arca van(arca!! tehát kis hajjal is jól kell hogy kinézzen már ha jól néz ki a kisfiús arc, amit én eddig úgy érzékeltem a környezetemből(bár ezen a kategórián belül is lehetnek nagy eltérések)) annak a kis haj is jól kell hogy álljon.
"Alapból kisfiús arca van sajnos. Ez genetika. Nem tud mit tenni ellene." --> Szerintem amúgy rohadtul nincs kisfiús arca, az máshogy néz ki, ez egy sminkelt/psezett nagyszájú(itt képletesen a szájára gondolok), irritálóan nagy hajú, vékonycsávó. Mondjuk csak a kép pillanatában ejtett búval b*szottsága is nagy hatással van arra, hogy hogy néz ki. Továbbá a feketeség ami rajta van(ruhák) is negatív hatást váltanak ki.. Egy képből nem lehet megítélni annyira, hogy hogy néz ki valaki, főleg ha modell.
A külső megjelenést nagy mértékben befolyásolja a személy jelleme, kisugárzása.. Ebből a csávóból nem sugárzik semmi jó.
UI.: Nem vagyok se b*zi, se irigy, se féltékeny, semmi ilyesmi, csak gondoltam mint "belső szemlélő" megosztom ŐSZINTE véleményem.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!