Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14-18 éves lányok, ez a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-18 éves lányok, ez a durván korotokbeli srác bejön nektek?

Figyelt kérdés

Csak őszintén.

[link]

2015. nov. 18. 14:40
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
50%
neem..én a pasikat szeretem, barátnőm van pont elég:-D Miért ment ki a divatból a férfiasság?
2015. nov. 18. 14:44
 2/26 A kérdező kommentje:

De ő hogy lehetne férfias?

Alapból kisfiús arca van sajnos. Ez genetika. Nem tud mit tenni ellene.

A hosszú haj áll neki a legjobban. Rövid hajjal még rosszabbul néz ki.

Arcszőrzete pedig egyáltalán nincs. Talán néhány nap borotválkozás nélküliség után jelenik meg egy kis borosta.

Ő szerinted hogy lehetne akkor férfiasabb? Mitől?

2015. nov. 18. 14:48
 3/26 anonim ***** válasza:
55%
#1, miért, a szőrös neandervölgyiek jobbak?
2015. nov. 18. 14:52
 4/26 anonim ***** válasza:
80%
második, igen. Vannak olyan lányok akiknek bejönnek az ilyen fiúk, de én jobban szeretem a szőrös,picit izmos, picit macisabb alkatot. A kérdező őszinte véleményt kért. Írhattam volna, hogy tetszik, holott a valóságban rá sem nézek az ilyen kisfiús srácokra. Én szeretem, ha felnézhetek a pasimra, nos, őrá nem tudnék. Sőt, megkockáztatom azt is, hogy elgondolkodnék a nemi identitásán, persze az se mindegy, hogy öltözködik. Nálunk is van a suliban pár hasonló srác, van barátnőjük is, tehát van akiknek ez tetszik.
2015. nov. 18. 15:03
 5/26 anonim válasza:
76%

Nem!!!!

15/L

2015. nov. 18. 15:04
 6/26 anonim ***** válasza:
13%
#4, egyrészt, te ne gondolkozzál el mások nemi identitásán, én se kérdőjelezem meg a tiedet. Másrészt attól, hogy a te ízlésednek konkrétan nem jön be, nem kell nyavalyogni, hogy jajj, kihal a férfiasság a világból, jön az apokalipszis. Úgyis undorító és kicsit homofób ez a szöveg, hogy lánynak nevez az ember fiúkat, mert nem macsó izompacsirták. Az ironikus benne az, hogy ha lányosnak nevezni egy fiút sértés, azzal egyben magadat is sértegeted, már ha valóban lány vagy (hiszen ezek szerint "lányosnak lenni" rossz dolog...). A kérdés az volt, hogy neked bejön-e a srác, nem az, hogy mondj róla értékítéletet.
2015. nov. 18. 15:09
 7/26 anonim ***** válasza:
15%
Nekem nagyon bejön:) 17/l
2015. nov. 18. 15:10
 8/26 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem jól néz ki akárki akármit mond, csak ez a modelles beütés nem tetszik. De igazából az számítana úgy is, hogy milyen az illető személyisége, megvan e a közös hang, érdeklődési kör. 18l
2015. nov. 18. 15:11
 9/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi őszinte válaszokat. Tényleg csak kíváncsi vagyok. Várok még válaszokat.
2015. nov. 18. 15:12
 10/26 anonim ***** válasza:
63%

A nem férfiasság abban nyilvánul ki nála, hogy méteres kócos haja van(már-már olyan mintha egy "rövidhajú" lány lenne), pálcikaember. Azért kattoltam ide fiúként, mert nekem is kisfiús arcom van, és néha már sajnos eléggé durván bejön a lányoknak.. Mondjuk én kicsit vastagabb vagyok, és mondjuk akinek kisfiús arca van(arca!! tehát kis hajjal is jól kell hogy kinézzen már ha jól néz ki a kisfiús arc, amit én eddig úgy érzékeltem a környezetemből(bár ezen a kategórián belül is lehetnek nagy eltérések)) annak a kis haj is jól kell hogy álljon.

"Alapból kisfiús arca van sajnos. Ez genetika. Nem tud mit tenni ellene." --> Szerintem amúgy rohadtul nincs kisfiús arca, az máshogy néz ki, ez egy sminkelt/psezett nagyszájú(itt képletesen a szájára gondolok), irritálóan nagy hajú, vékonycsávó. Mondjuk csak a kép pillanatában ejtett búval b*szottsága is nagy hatással van arra, hogy hogy néz ki. Továbbá a feketeség ami rajta van(ruhák) is negatív hatást váltanak ki.. Egy képből nem lehet megítélni annyira, hogy hogy néz ki valaki, főleg ha modell.

A külső megjelenést nagy mértékben befolyásolja a személy jelleme, kisugárzása.. Ebből a csávóból nem sugárzik semmi jó.

UI.: Nem vagyok se b*zi, se irigy, se féltékeny, semmi ilyesmi, csak gondoltam mint "belső szemlélő" megosztom ŐSZINTE véleményem.;)

2015. nov. 18. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!