Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Bejön egy srác
Figyelt kérdés
tetszik egy srác de nemtudom hogy bejövök e neki de azért szeretném.. régebbóta ismerem mert egy társaságba járunk és onnan ismerem (rokonoktól) hazibulikba latom szinte csak.. nagyon tetszik.. aranyos srác.. de nemhinném hogy valaha is ÚGY tusna rám nézni.. én nemtartom magamat annyira szépnek hogy vele "legyek" vagy beszéljek erről.. mások aztmondják hogy jolnézek ki ..sokan is. de valahogy amikor nekem tetszik valaki én annak sosem.. nemtudom mitcsinálja . a srác 18 éves én pedig 15L . most szerintem bejön neki az egyik ismerösöm mert a buliba végig velevolt és most facebookon végiglájkolta a képeit.. általába nemnagyon szoktunk beszélgetni de most egy kicsit stílust váltottam (rövid haj picivel erösebb smin, kivágott póló, cicagatya) és igy most beszéltem vele egy keveset.. a buli elején nézett kicsit mondhatni "bámult" de utánna már egyretöbbetvolt a másik lánnyal..ez egy kicsit zavar.. mit csináljak?bocsánat egy kicsit hosszúra sikerült.2015. aug. 22. 01:04
1/3 anonim válasza:
Menj oda, szólíts meg, beszélj vele, célozgass rá, vagy kérdezd meg tőle.
Másik lehetőség: Nézd, ahogy talál magának más barátnőt.
Komolyan, mégis mi mást tudsz még csinálni ezen kívül?
2/3 A kérdező kommentje:
nemakarom hogy visszautasítson.. túl ciki lenne.. túl sok a közös ismerős.. csak családi körben találkozok vele.. mivan hogyha aztmondja más tetszik neki?
2015. aug. 22. 01:18
3/3 anonim válasza:
Én csak ezt tudom tanácsolni: [link]
De tényleg, ha szeretnéd hogy a srác veled legyen, akkor tegyél is érte. Mutásd meg neki, hogy te szeretnél vele lenni. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!