Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire pénzéhesek a nők?
Figyelt kérdés
Sokszor hitetlenkedve olvasom itt a tapasztalatokat, hogy milyen jól kiszagolják a nők a pénz szagát. Elvittem vacsorázni egy egyszerű, szerény lányt, aki otthon sokat dolgozik, piacon árul, gondoltam, végre találtam egy ideális nőt. Mondta is, hogy Mc Donald's-ot csak kívülről látott, hát én elvittem a legmenőbb kínai étterembe a városba. Erre mostmár ha találkozni akarok vele, csak valami különös étterembe akar menni. Az biztos, hogy hagyom a fenébe. Ehhez mit szóltok?2015. nov. 14. 23:00
1/4 redghost válasza:
Egyetértek veled kolléga,és én is ebben a hajóban vagyok.
2/4 anonim válasza:
Ismerem az érzést :( Vannak egyébként normális lányok is, csak jó helyen kell keresni őket. Sajnos a pénzéhes nők sokkal feltűnőbbek, mert jobban nyomulnak, mint a normálisok :/
3/4 anonim válasza:
Vagy csak úgy gondolja,hogy nálad ez megszokott és ezért akar ilyen helyekre menni.
4/4 anonim válasza:
Meg amúgy ez kb. olyan,hogy a pénzeddel akartad lenyűgözni :D Megmutatni neki,hogy te megengedheted magadnak a legjobb kínait. Utána meg itt siránkozol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!