Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha itt valaki sokszor nem ír vissza nekem, akkor nem kedvel?
Figyelt kérdés
Egy fiúval már egy ideje beszélgettem itt privátban. Egy kérdése kapcsán kezdtünk el beszélgetni,de amint megoldódtak a gondjai már nem érzem,hogy szívesen beszélgetne velem. Van,hogy legalább 2-3 üzenetet kell írnom,hogy válaszoljon. Lehet,hogy rámunt? Bár igaz volt amit többször is leírtam neki.2015. nov. 14. 09:25
1/18 anonim válasza:
Nem lóg annyit az oldalon , ilyen egyszerű .
2/18 anonim válasza:
Ezt neked kell érezned. Lehet, ő csak a problémáját akarta megoldani az oldal segítségével, és nem ismerkedni. Hogy kedvelhetne valaki egy ismeretlen embert?
3/18 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, lehet,hogy igazad van, de mindenesetre én nagyon megkedveltem így neten keresztül is.
2015. nov. 15. 10:14
4/18 anonim válasza:
ha tetszenel neki valaszolna ;)
5/18 anonim válasza:
szerintem szeretet-és törődéshiányod van, de azt nem a net fogja megoldani
6/18 A kérdező kommentje:
Nem a netről van szó, az emberről!!
2015. nov. 16. 15:33
7/18 anonim válasza:
Valódi kapcsolatok kellenek az életben.
8/18 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van. Ennek nincs semmi értelme, hogy itt valaki után"futkossak".
2015. nov. 16. 20:11
9/18 anonim válasza:
Szerintem hagyad, ne írj többet neki nem érdemli meg. Különben se azért van ez az oldal hogy beszélges. Keres magadnak egy igazi barátot az életbe ne a neten. Ezt meg hagyad, ne foglalkozz vele!
10/18 A kérdező kommentje:
Most már úgyérzem minden kezd rendbe jönni, és nem szeretném hagyni, hogy ez a kapcsolat megszakadjon!
2015. dec. 15. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!