Normális ha vissza taszítónak tartom a szexet? 18 éves lány vagyok és nagyon jó érzés, tudom sokszor elégültem már ki de mindig magamtól mert vissza taszít. Miért?
Teljesen normális. Nyugodj meg. A szex mindenki számára mást jelent - magadon is tapasztalhatod, hogy nem feltétlenül vonz.
Szó sincs arról, hogy aberrált vagy, hogy "még nem dugtak meg jól", "még nem találtad meg az igazit", "biztos valaki bántott", stb sületlenségek.
Hadd kérdezzem meg, szoktál szexuális vonzalmat érezni? Ha igen, milyen gyakran? Vagy csak egy Bizonyos idő után szoktál?
Te is tudod, hogy nem normális. Nagyon sok függ a körülményektől, egy szórakozóhely mosdójában undorító lehet.
Majd azon legyél, hogy tiszta, szép, nyugodt környezetben öleljétek meg egymást, azzal akivel szeretitek egymást.
Ha az előzőekből valamelyik hibádzik, akkor baj van.
"Visszataszító": azt egybe kell írni.
az, hogy van nemi vágyad és maszturbálsz még mindig lehet az aszexualitás egy válfaja is. A helyzet nem normális a szó elterjedtség értelmében. Az, hogy kóros e vagy tulajdonság szakember kérdése főleg és mi nem vagyunk azok.
mire gondolok?
aszexualitás: tulajdonság, így nem kezelhető. (tudtommal: fixme!)
lehet nem megfelelő partner oka is. megoldható.
lehet mentális ok amiért visszatetszést kelt a szex. kezelhető. lézezik a szexualitással és nemi szervekkel kapcsolatos fóbia is, ez is nehezn, de kezelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!