Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ezek a mai lányok miért ilyen...

Ezek a mai lányok miért ilyen felületesek és miért ilyen kegyetlenek a viszahúzódobb fiukkal?

Figyelt kérdés

2015. márc. 21. 17:33
 1/9 anonim ***** válasza:
költözz nyugatra ott kedvesebbek a fiúk is meg a lányok is
2015. márc. 21. 17:35
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
a magyarok alapból nem kedves emberek a nagy része de erről tanulmány is van :)
2015. márc. 21. 17:35
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Mert a lányoknak csak a jó külső, és a pénz számít, tesznek az érzelmekre, a másik ember érzéseire.
2015. márc. 21. 17:36
 4/9 anonim válasza:
Nem minden lány a férfi pénzére megy rá. Csak az elkényeztettek illetve a "pláza cica " szerű lányok/nők. Én olyan fiút keressek aki megbizható, ledves és van bátorsága oda jönni hozzád és udvarol és nem csak egy éjszakás kaland lennél számára.
2015. márc. 21. 17:40
 5/9 anonim válasza:
*kedves
2015. márc. 21. 17:41
 6/9 anonim ***** válasza:
47%
Nem igaz ez az általánosítás. Igen, tényleg vannak ilyen lányok, de nagyon sok nem így viselkedik (pl én sem). Valószínűleg azért látod így, mert te csak a nagyon csinos, magukat imádó lányokat veszed észre, akik nagyrésze valóban ilyen és a normális, átlagos lányokon keresztülnézel.
2015. márc. 21. 17:42
 7/9 anonim ***** válasza:
41%

70%-osnak:

én csak normális, átlagos lányoknál próbálkoztam mindig is, de szóba se álltak velem, volt olyan is, hogy gúnyosan kiröhögtek.

2015. márc. 21. 17:45
 8/9 anonim ***** válasza:

7.: akkor nem normális lányoknál próbálkoztál. Szerintem iszonyat bunkóság és rettentő megalázó, ha kiröhög valaki, sosem csinálnék ilyet egy sráccal sem, még akkor sem, ha nem jönne be. Csak engem soha nem szólítanak le, csak a csinos, válogatós ismerőseimet. Aztán csodálkoznak :)

70%-os voltam.

2015. márc. 21. 17:47
 9/9 anonim ***** válasza:

70%-osnak:

Már olyan is volt többször is épp a napokban is, hogy ismerős csaj nem köszönt nekem vissza, hanem egyszerűen átnézett rajtam...

2015. márc. 21. 17:53

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!