Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Normális ha vissza taszítónak...

Normális ha vissza taszítónak tartom a szexet? 18 éves lány vagyok és nagyon jó érzés, tudom sokszor elégültem már ki de mindig magamtól mert vissza taszít. Miért?

Figyelt kérdés
2015. máj. 7. 19:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
54%
ha olyan nagyon okos vagy kérnénk egy forrást ;)
2015. máj. 7. 20:03
 22/31 anonim ***** válasza:
54%
Persze, sokkal esélyesebb, hogy csak úgy magától aszexuálisnak született és kész, ennyi, és véletlenül sem valami környezetéből érkező behatás miatt érez így... Véletlenül sincs köze az egészhez annak, hogy molesztálták. Dehogy is. Miért is lenne? Miértisne. :D
2015. máj. 7. 20:07
 23/31 anonim ***** válasza:
0%
Ha aszexuális, akkor nincs köze. Az aszexuálsi ember semmilyen vagy kevés szexuális vonzódást (sem) érez. Az, hogy molesztálták max annyiban játszhat szerepet, hogyan viszonyul a szexhez - közömbös-e iránta, pozitívan áll hozzá, vagy rühelli.
2015. máj. 7. 20:10
 24/31 anonim ***** válasza:
54%
Mást mondasz, mint amit a tudomány jelenleg állít. Így ezt nem lehet komolyan venni. Forrás?
2015. máj. 7. 20:14
 25/31 anonim ***** válasza:
70%
ha voltál influenzás többet tudsz az influenzáról mint egy virológus? Szerintem nem. Azért írtam a szexuálpszichológust mert ő szakember, ha valóban igazad van jobban tudja mint mi, és tovább küldi legfeljebb ha valóban ez a molesztálás a gond akkor meg kikezeli. igazából nincsen értelme az oltogatásodnak,
2015. máj. 7. 20:16
 26/31 anonim ***** válasza:
#24 kettőnk közül te nem tudod, mi a jelenlegi tényállás.
2015. máj. 7. 20:22
 27/31 anonim válasza:
17%

dowd meg az "inasa" milyen nagy összhangban vannak, a "nagy" gyikes szexuális tanácsadók...

annyira szánalmas.

2015. máj. 7. 20:24
 28/31 anonim ***** válasza:

nyugodj meg megbeszéltük privátban nincsen semmi probléma sem. :)

szóval nem nyert a beszólásod :)

2015. máj. 7. 20:28
 29/31 anonim válasza:
Azt a szót, hogy "visszataszít", egybe kell írni, kedves Kérdező...
2015. máj. 7. 20:38
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
kérdező, egyértelmű, hogy nagy bajt okozott, ha 8-11-ig piszkált egy idegen. Keress fel egy pszichológust és ezt a 2 tényt mondd el: visszataszítónak találod a szexet és fogdosott a pasas. Ez a probléma nem ritka sajnos, ő szakértelemmel fogja tudni kezelni, hogy kell "kioldani" azokat az ellenszenveket (mást is, ha van) amelyek boldogtalanná tehetik az életed. Szabadabb, boldogabb leszel. Megéri mielőbb elkezdeni.
2015. máj. 7. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!