Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a gondolkodás módom? +1 kérdés
Sok szép lánnyal találkoztam viszont nem kezdeményeztem mert félek hogy visszautasítanának. A másik kérdés a lányokhoz szól: ha, adott egy helyes, intelligens, humoros, szégyenlős srác, akinek több testvére is van és elhivna randizni akkor elutasítanátok? Mivel sok lánynak eléggé kiakad a szeme ha meg mondom hány testvérem van...vagy csak beképpzelem? Sok fiú barátomat nem is érdekli vagyis nem annyira furcsa nekik mint amennyire a lányoknak...
Előre is köszönöm a válaszotokért, és meg kérhenélek titeket hogy a kort is írtok ? Köszönöm 17f
Félsz a visszautasítástól... gondolom ez azért van mert kevés az önbizalmad, próbálkozz be másnál is, mert, ha még siker élményed is lenne azzal talán az önbizalmad is növekedne
És szerintem azért kerekedik ki a szemük mert nem mindennapi ha valakinek sok testvére van (főleg a mai vilagban) De zavarni nem fog senkit... (saját vélemény)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!