Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen a gondolkodás...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a gondolkodás módom? +1 kérdés

Figyelt kérdés

Sok szép lánnyal találkoztam viszont nem kezdeményeztem mert félek hogy visszautasítanának. A másik kérdés a lányokhoz szól: ha, adott egy helyes, intelligens, humoros, szégyenlős srác, akinek több testvére is van és elhivna randizni akkor elutasítanátok? Mivel sok lánynak eléggé kiakad a szeme ha meg mondom hány testvérem van...vagy csak beképpzelem? Sok fiú barátomat nem is érdekli vagyis nem annyira furcsa nekik mint amennyire a lányoknak...

Előre is köszönöm a válaszotokért, és meg kérhenélek titeket hogy a kort is írtok ? Köszönöm 17f

2015. nov. 13. 22:41
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja 6 vagyunk testvérek....ezt elfelejtettem -ha esetleg valakit érdekel-
2015. nov. 13. 22:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Félsz a visszautasítástól... gondolom ez azért van mert kevés az önbizalmad, próbálkozz be másnál is, mert, ha még siker élményed is lenne azzal talán az önbizalmad is növekedne

És szerintem azért kerekedik ki a szemük mert nem mindennapi ha valakinek sok testvére van (főleg a mai vilagban) De zavarni nem fog senkit... (saját vélemény)

2015. nov. 13. 23:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2015. nov. 14. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!