Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám vissza fogni magam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám vissza fogni magam?

Figyelt kérdés
Van egy fiú és nagyon tetszik,amikor meglátom neki akarok esni..ma tesi után láttam poló nélkül és majdnem elájultam..annyira helyes hogy úristen😱

2015. nov. 12. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem nagyon tudod elkerülni,főleg,ha osztálytársak vagytok :D De miért nem próbálsz közeledni felé? Szoktatok beszélni? Mert valamit lépned kell, ha szeretnél tőle valamit. :)
2015. nov. 12. 18:25
 2/7 anonim ***** válasza:

De gondoltam hogy helyes,izmos fiú lesz a kérdésben.

Old meg.

2015. nov. 12. 18:37
 3/7 anonim ***** válasza:

idővel fog menni.. Tapasztalat, csak én fiú oldalról. Persze még mindig érzem pár lányon, hogy bámulnak, meg nagyon figyelmesek, aranyosak, kedvesek, mosolyognak rám meg ilyenek, de már nem vesznek meg annyira értem.. Nem menőzni jöttem ide, mert pofa nélkül menőzni se lehet, csak hátha segít valamit ez:D Szóval összegzésnek: nem kell visszafognod magad, a lényeg, hogy maradj önmagad, és próbálj más dolgokat is észrevenni rajta kívül, illetve más embereket is..

Kajakra volt egy olyan eset, amikor egy nagyon dögös csajszi azt hittem, hogy órán letámad(mármint rám veti magát), úgy hogy volt köztünk egy pad is:D

2015. nov. 12. 19:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Azt azért meg kell jegyeznem, hogy nekem nagyon tetszett ez a pados jelenet is, meg az összes többi amit a lányok csinálnak, tehát egyáltalán nem érezné rosszul magát tőle, hogyha látná, hogy megveszel érte:D
2015. nov. 12. 19:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Miert a lany mit csinalt hogy majdnem neked esett?:D el meseled?😃
2015. nov. 12. 19:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Jújj még egy felszínes kis csitri....:DD
2015. nov. 12. 22:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Úgy fogd vissza magad, ahogy eddig is.

U. i.: visszafog egy szó

2015. nov. 12. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!