Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnam vissza kapni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Farkas117 kérdése:

Hogy tudnam vissza kapni eletem szerelmet?

Figyelt kérdés
Na szval 7honapig voltunk kb. egyutt de o azalatt a 7honap vegig csalt vagyis hat facebookon beszelt mas fiukal olyat hogy ne tudjatok meg. meg meztelen kepeket kuldozgetet tobb szaz embernek. voltak nagy veszekedesek. volt amikor en konyorogtem vissza neki magam(ilyen a szerelem) es volt amikor o. leggutoljara vesztunk ossze leggjobban es en mentem volna hozza o meg ossze vissza hazudgalt persze. en meg meg fenyegettem vagyis hat azt mondtam neki hogy egy utolso napot nem tolthetjuk egyutt elmondom az apjaeknak mit tett velem meg megmutatom a mesztelen kepeket. es hat nem mentem es elmondtam mindent. lehordtuk egymast mindennek. azota 2szer beszeltunk de o azt mondja nem erdekelem (van mar pasija) de amit tolem kapott macit azt megtartotta de akkor mer mondta hogy elakar felejteni? mar kb. 2honapja nem beszeltunk de nekem hianyzik. hogy kaphatnam vissza? o is 14eves es en is.(nem kell kinevetni kossz)
2015. nov. 5. 23:59
 1/2 anonim válasza:
Rossz a kategória, másreszt magadat minősíted azzal, ha egy ilyen "csajra" vágysz.
2015. nov. 6. 00:03
 2/2 anonim válasza:
Első válaszoló még sosem tapasztalt szerelmet, azt általában nem mi választjuk ki kibe esünk bele. De szerintem is lépj tovább és felejtsd el a csajt, hidd el lesz még szerelem az életedben, és kis szerencsével hozzád méltóbb társat találsz.
2015. nov. 6. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!