Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám kiverni a fejemből életem első nagy szerelmét?
Figyelt kérdés
Próbáltam már azt, hogy más sráccal ismerkedek, de nem segített és nem akarok másokkal szemét lenni és csak azért ismerkedni velük, hogy őt elfelejtsem.2015. máj. 11. 16:11
1/9 anonim válasza:
Tanulj, sportolj, keress életcélt, foglald le magad. Nekem másfél év alatt sikerült.
2/9 A kérdező kommentje:
1.: ezt mind csinálom, de folyton ott van a fejemben és minden este sírok, annyira hiányzik.
2015. máj. 11. 16:13
3/9 anonim válasza:
Akkor adj időt magadnak. Ez van.
4/9 A kérdező kommentje:
Hiába, nem hogy javulna, csak egyre rosszabb lesz. Nem most történt a dolog, hanem hónapokkal ezelőtt.
2015. máj. 11. 16:22
5/9 anonim válasza:
Mondom. Nekem másfél évig tartott. Túl lehet élni, csak idő kell, és az önmarcangolás abbahagyása.
6/9 A kérdező kommentje:
Szívesen abbahagynám az önmarcangolást, de nem megy. Borzasztóan hiányzik :(
2015. máj. 11. 16:25
7/9 anonim válasza:
Gyenge jellem vagy. A sajat eleted ne mas iranyitsa! Ne rinyalj ezen mindenki atesett.
8/9 A kérdező kommentje:
7.:valószínűleg halvány gőzöd nincs, milyen az, amikor tényleg annyira szeretsz valakit, hogy nélküle nincs értelme semminek. A gyenge jellem az, aki nem mer magához senkit sem közel engedni és képtelen az érzelmeit kimutatni.
2015. máj. 14. 09:17
9/9 anonim válasza:
Kérdező, szerintem van fogalma. A legtöbb ember átesik ezen. Túl lehet élni, mint írtam az előző hozzászólásaimban, túl lehet. De ha itt sírsz folyton és sajnáltatod magad azzal semmit sem érsz. Ez van, dolgozd fel. ÉS hagyd abba a rinyát, csak magadnak ártasz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!